Libnet.ro
UNICEF

11:00

Se contureaza penalitati pentru tarile care se opun cotelor de migranti. Cancelarul austriac propune reducerea accesului la fonduri structurale

Hotnews Hotnews,
 Se contureaza penalitati pentru tarile care se opun cotelor de migranti. Cancelarul austriac propune reducerea accesului la fonduri structurale

Cancelarul Austriei, Werner Faymann, critica vehement tarile est-europene care se opun cotelor privind distribuirea imigrantilor propuse de Comisia Europeana, cerand penalizarea acestora prin reducerea accesului la fonduri structurale europene, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Werner Faymann: UE trebuie sa penalizeze tarile care se opun cotelor privind imigrantii

Cancelarul Austriei, Werner Faymann, critica vehement tarile est-europene care se opun cotelor privind distribuirea imigrantilor propuse de Comisia Europeana, cerand penalizarea acestora prin reducerea accesului la fonduri structurale europene.

REVISTA PRESEI: Ce pret a obtinut Romania pentru medicamentele care vindeca hepatita C

Din ziarele de joi, aflam care este pretul obtinut de Romania pentru medicamentul care poate vindeca hepatita C, dar si despre o prevedere a Codului Fiscal care afecteaza in mod special persoanele fara venituri. in continuare, citim despre o posibila intalnire dintre Gabriel Oprea si Traian Basescu si despre noua lege a salarizarii bugetarilor.

Dragnea, despre votul prin corespondenta: Ar putea fi introdus si pentru cei care voteaza in tara, nu doar pentru diaspora

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat ca daca sistemul votului prin corespondenta va functiona bine pentru diaspora, si se va putea asigura securitatea acestuia, va putea fi introdus si pentru cetatenii care locuiesc in tara.

Atentionare MAE pentru romanii care merg in Danemarca: Cozi la granita danezo-germana din cauza refugiatilor

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Germania sau Danemarca. Atat pe rute terestre, cat si a trenurilor si a.

Consilier prezidential, despre respingerea cotele de imigranti: Mai sunt si alte state care s-au pronuntat in acest sens. Tarile care nu vor imigranti vor putea plati o suma raportata la PIB, un an de zile (VIDEO)

Consilierul prezidential Leonard Orban a explicat pentru Stirile B1 TV care sunt urmarile respingerii cotelor de refugiati de catre presedintele Klaus Iohannis. Detalii AICI)Mai sunt si alte state care s-au.

Ion Cristoiu: Masurile curajoase la care a ajuns Comisia Europeana, dupa aproape o luna de balamuc pe tot continentul european se reduc la una - impunerea de cote obligatorii pentru tarile membre ale UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a prezentat, joi, pozitia Comisiei Europene in fata valului de refugiati care a creat haos in toata Europa. Jurnalistul Ion Cristoiu scrie pe blogul sau.

Alexandru Athanasiu: DNA redeschide a treia oara un dosar pentru fapte care nu pot fi imputate. E o aberatie pe care o voi reclama la CEDO

Fostul ministru Alexandru Athanasiu a declarat vineri, dupa decizia iCCJ de a redeschide dosarul in care e cercetat alaturi de Ecaterina Andronescu, ca ancheta vizeaza fapte care nu-i pot fi imputate si ca va.

Fauna Romaniei, la pret redus: Ministerul Mediului pregateste tarife mai mici pentru strainii care vin la vanatoare in tara noastra

Dupa defrisari a venit vremea vanatorii. Fara copaci si fara animale, acesta pare sa fie sloganul Ministerului Mdiului. Gratiela Gavrilescu pregateste un ordin pentru stabilirea tarifelor minimale.

Amenzi mari pentru cei care arunca mucurile de tigara pe jos

Cei care fumeaza pe strazile Parisului trebuie, de acum inainte, sa fie atenti sa nu arunce mucurile de tigari la voia intamplarii. De la 1 octombrie, aruncatul mucurilor pe jos se va pedepsi cu o amenda de.

Gratuitate pe bani grei pentru pacientii care merg la clinicile private

Avem dreptul la analize si investigatii gratuite, de cateva ori pe an, in realitate, insa, gratuitatea e pe bani grei. Se intampla in mai toate clinicile private care au contract cu Casa Nationala de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )