Libnet.ro
UNICEF

12:00

Conturile liceului Lucian Blaga de la Tiraspol, cu predare in limba romana, au fost deblocate

B1 B1,
Conturile liceului Lucian Blaga de la Tiraspol, cu predare in limba romana, au fost deblocate

Conturile liceului cu predare in limba romana Lucian Blaga, din Tiraspol, au fost deblocate, potrivit unui anunt al directorului, Ion Iovcev. Am fost sunat de reprezentantii bancii de la Tiraspol si mi. continuă pe B1

Conturile bancare ale Liceului Lucian Blaga din Tiraspol au fost deblocate.

Conturile bancare ale Liceului Lucian Blaga din Tiraspol au fost deblocate. S-a pus astfel capat unei situatii de criza care a durat trei saptamani. Liceul isi poate achita acum facturile la utilitati. Asta nu inseamna nici pe departe ca regimul separatist din Transnistria a renuntat la ideea de-a desfiinta aceasta scoala romaneasca. Presiunile sunt exercitate, mai nou, pe alt plan nistrenii vor sa detina controlul asupra salariilor profesorilor de la acest liceu. Presiunile .

Tiraspolul a deblocat conturile liceului cu predare in limba romana Lucian Blaga (presa)

Conturile liceului teoretic cu predare in limba romana Lucian Blaga de la Tiraspol au fost deblocate, a anuntat joi directorul institutiei, Ion Iovcev, relateaza site-ul postului Radio Chisinau.

Tiraspolul a deblocat conturile liceului romanesc Lucian Blaga.

Conturile liceului teoretic cu predare in limba romana Lucian Blaga de la Tiraspol au fost deblocate, relateaza Mediafax, citand presa locala. Am fost sunat de reprezentantii bancii de la Tiraspol si mi s-a spus ca conturile noastre au fost deblocate si putem sa le folosim pentru plata intretinerii. Noi, cei opt directori ai scolilor cu predare in limba romana din stanga Nistrului), am avut o intalnire cu reprezentantul OSCE din Serbia. El ne-a asigurat ca va aborda problema scolilor .

Copiii din diaspora moldoveneasca vor primi peste 3.600 de carti si manuale in limba romana

Biroul pentru Relatii cu Diaspora a inceput sa expedieze de astazi un lot de carti si manuale, printre care si carti din Biblioteca Adevarul, toate in limba romana, destinate elevilor moldoveni din 15 tari in care exista o diaspora a basarabenilor.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )