Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coordonatele locului accidentului din Apuseni, necunoscute dupa doua zile de la tragedie

Antena3 Antena3,
Coordonatele locului accidentului din Apuseni, necunoscute dupa doua zile de la tragedie

Incompetenta institutiilor statului pare sa nu aiba limite. La doua zile de la accident, autoritatile inca nu stiau coordonatele locului in care a avut loc accidentul. Doi angajati de la cadastru au fost. continuă pe Antena3

Procurorul general: Nu excludem o investigatie penala in cazul accidentului din Apuseni.

Procurorul general, Tiberiu Nitu, a declarat ca nu exclude, in functie de rezultatele anchetei, o investigatie penala in cazul accidentului din Apuseni. Ancheta se desfasoara in parametri normali. In functie de rezultatele anchetei, nu excludem nici varianta unei investigatii penale daca se contureaza neglijenta unei persoane care ar fi in legatura cu moartea persoanelor din accident, a spus Tiberiu Nitu. Doresc sa va spun ca competenta este stabilita din punct de vedere material, cat si .

Incompetenta institutiilor statului nu cunoaste limite. Coordonatele locului accidentului, necunoscute dupa doua zile de la tragedie

Incompetenta institutiilor statului pare sa nu aiba limite. La doua zile de la accident, autoritatile inca nu stiau coordonatele locului in care a avut loc accidentul. Doi angajati de la cadastru au fost.

Primele concluzii ale legistilor in cazul accidentului din Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan a murit in urma unui soc traumatic, combinat cu un soc hipotermic, iar in cazul studentei decesul a fost cauzat de soc hipotermic, combinat cu tulburari de respiratie, informeaza Mediafax. Seful Serviciului de Medicina Legala SML) Alba, Gheorghe Vieru, a declarat, marti, ca acestea sunt primele rezultate ale necropsiilor facute in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni si ca analizele facute de legisti vor fi extinse pentru date mai exacte. Potrivit acestuia, .

Raed Arafat, aratat cu degetul de Ministerul Sanatatii in cazul accidentului din Apuseni

Sta intr-un hangar, a costat un milion de euro si a fost achizitionata din banii romanilor. Vorbim despre aeronava SMURD care se afla in revizie la Aerostar Bacau deoarece ii lipseste o piesa. in tot acest.

Reactie halucinanta a Politiei Romane. De ce nu a folosit aparatura de care dispune pentru salvarea victimelor accidentului din Apuseni

Reactie halucinanta a Politiei Romane in cazul localizarii medicilor raniti in accidentul aviatic de ieri. Desi institutia are un sistem performant de localizare, nu l-a folosit pentru ca este utilizat doar l.

Dr. Radu Zamfir, despre accidentul aviatic din Apuseni: La transmiterea coordonatelor, am folosit Google Maps

Medicul Radu Zamfir, una dintre victimele tragediei aviatice de luni seara, din judetul Cluj, a declarat, pentru ProTV, ca pentru a transmite coordonatele locului in care se afla epava avionului implicat in accidentul din Muntii Apuseni, s-a folosit de Google Maps, care ii arata formele de relief si distanta la care se afla fata de comunele din zona.

Omniasig da asigurari ca va onora obligatiile in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Omniasig VIG isi va onora obligatiile care decurg din politele de asigurare incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie Civila pentru avionul implicat in accidentul din Apuseni si infirma informatiile contrare aparute in presa, relateaza Mediafax. Ominiasig confirma faptul ca cele doua polite incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie Civila pentru aeronava implicata in tragicul accident din 20 ianuarie sunt valide si in vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasiguratori de prestigiu de .

Procurorii din Alba, responsabili cu continuarea anchetei in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Ancheta in cazul accidentului aviatic din Apuseni, produs la limita judetelor Alba si Cluj, intr-o padure apartinand unui canton silvic clujean, va fi continuata de catre procurorii din Alba, in conditiile in.

Primul medic care a ajuns la supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni: Satenii merita sa fie numiti salvatori

Primul medic care a ajuns la supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, Ziana Motora, paramedic voluntar la SMURD Cluj, a explicat, pas cu pas, intr-o conferinta de presa, in ce conditii a avut loc.

Medic UPU Cluj: Evolutia celor patru medici, raniti in accidentul din Apuseni, este pozitiva.

Reprezentantul UPU Cluj a anuntat ca evolutia celor patru pacienti, raniti in accidentul aviatic din Apuseni, este pozitiva. Patru echipe de medici au mers la locul accidentului din muntii Apuseni. La operatiunile de salvare au participat 16 medici, 17 asistente, un medic rezident, 7 brancardieri, patru infirmiere. Interventia noastra la locul accidentului a fost una extrem de complexa si de dificila. A necesitat o colaborare foarte buna intre noi si intre structurile de langa noi. A fost o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )