Libnet.ro
UNICEF

00:08

Procurorii din Alba, responsabili cu continuarea anchetei in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Antena3 Antena3,
Procurorii din Alba, responsabili cu continuarea anchetei in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Ancheta in cazul accidentului aviatic din Apuseni, produs la limita judetelor Alba si Cluj, intr-o padure apartinand unui canton silvic clujean, va fi continuata de catre procurorii din Alba, in conditiile in. continuă pe Antena3

Procurorii au inceput urmarirea penala in cazul accidentului din Muntii Apuseni

Procurorii au inceput urmarirea penala in REM, in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Procurorii parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au inceput ancheta in cazul accidentului, fiind.

A inceput urmarirea penala in cazul accidentului din Muntii Apuseni.

Procurorii au inceput urmarirea penala in REM, in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Procurorii parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au inceput ancheta in cazul accidentului. Au fost audiate mai multe persoane si inca se mai fac audieri. Pe rolul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia s-a constituit, marti, o cauza avand ca obiect accidentul aviatic petrecut la data de 20 ianuarie 2014, la limita teritoriala dintre judetele Alba si Cluj. Citeste si: Ponta a .

Procurorul general: Nu excludem o investigatie penala in cazul accidentului din Apuseni.

Procurorul general, Tiberiu Nitu, a declarat ca nu exclude, in functie de rezultatele anchetei, o investigatie penala in cazul accidentului din Apuseni. Ancheta se desfasoara in parametri normali. In functie de rezultatele anchetei, nu excludem nici varianta unei investigatii penale daca se contureaza neglijenta unei persoane care ar fi in legatura cu moartea persoanelor din accident, a spus Tiberiu Nitu. Doresc sa va spun ca competenta este stabilita din punct de vedere material, cat si .

Procurorul general, Tiberiu Nitu: Luam in calcul anchetarea modului in care au actionat autoritatile in cazul accidentului aviatic

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat joi ca ia in calcul posibilitatea declansarii unei anchete referitoare la modul in care au actionat autoritatile in cazul accidentului aviatic din Apuseni. In acest moment, ancheta Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia vizeaza accidentul aviatic.

Victor Zota, vicepresedintele Agentiei de Transplant, critica modul in care autoritatile au intervenit in cazul accidentului aviatic din Cluj (VIDEO)

Victor Zota, vicepresedintele Agentiei Nationale de Transplant a criticat dur modul in care au intervenit autoritatile in cazul accidentului aviatic Zota sustine ca este inadmisibil ca victimele au fost descop.

Trupul neinsufletit al pilotului Adrian Iovan, ridicat de la Serviciul de Medicina Legala din Alba

Trupul neinsufletiti al pilotului Adrian Iovan, mort in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a fost ridicat, miercuri, de la Serviiciul de Medicina Legala din Alba si urmeaza sa fie transportat cu o masina.

Primele concluzii ale legistilor in cazul accidentului din Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan a murit in urma unui soc traumatic, combinat cu un soc hipotermic, iar in cazul studentei decesul a fost cauzat de soc hipotermic, combinat cu tulburari de respiratie, informeaza Mediafax. Seful Serviciului de Medicina Legala SML) Alba, Gheorghe Vieru, a declarat, marti, ca acestea sunt primele rezultate ale necropsiilor facute in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni si ca analizele facute de legisti vor fi extinse pentru date mai exacte. Potrivit acestuia, .

Cum au procedat autoritatile valcene in cazul accidentului aviatic din Muntii Capatanii, din 2007

In urma cu aproape 7 ani, in Muntii Capatanii din judetul Valcea s-a produs un accident asemanator celui din Apuseni. Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la 1 800 de metri altitudine, iar trei oameni au murit. Echipele de cautare au ajuns insa la locul accidentului in doua ore si jumatate desi au avut de parcurs aproape 70 de kilometri pana la epava aparatului.

Reactia Serviciului de Telecomunicatii Speciale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii Speciale sustin ca locul producerii accidentului aviatic din Muntii Apuseni a fost stabilit pe baza informatiilor furnizate de operatorii de comunicatii mobile odata.

Reactia Serviciului de Telecomunicatii Speciale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Surse: STS ar fi gresit coordonatele

Update - Potrivit unor surse ale Antena 3, Serviciul de Telecomunicatii Speciale ar fi localizat gresit locul producerii accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )