Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele concluzii ale legistilor in cazul accidentului din Apuseni.

România Liberă România Liberă,
Primele concluzii ale legistilor in cazul accidentului din Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan a murit in urma unui soc traumatic, combinat cu un soc hipotermic, iar in cazul studentei decesul a fost cauzat de soc hipotermic, combinat cu tulburari de respiratie, informeaza Mediafax. Seful Serviciului de Medicina Legala SML) Alba, Gheorghe Vieru, a declarat, marti, ca acestea sunt primele rezultate ale necropsiilor facute in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni si ca analizele facute de legisti vor fi extinse pentru date mai exacte. Potrivit acestuia, . continuă pe România Liberă

Procurorul general: Nu excludem o investigatie penala in cazul accidentului din Apuseni.

Procurorul general, Tiberiu Nitu, a declarat ca nu exclude, in functie de rezultatele anchetei, o investigatie penala in cazul accidentului din Apuseni. Ancheta se desfasoara in parametri normali. In functie de rezultatele anchetei, nu excludem nici varianta unei investigatii penale daca se contureaza neglijenta unei persoane care ar fi in legatura cu moartea persoanelor din accident, a spus Tiberiu Nitu. Doresc sa va spun ca competenta este stabilita din punct de vedere material, cat si .

Raed Arafat, aratat cu degetul de Ministerul Sanatatii in cazul accidentului din Apuseni

Sta intr-un hangar, a costat un milion de euro si a fost achizitionata din banii romanilor. Vorbim despre aeronava SMURD care se afla in revizie la Aerostar Bacau deoarece ii lipseste o piesa. in tot acest.

Procurorii au inceput urmarirea penala in cazul accidentului din Muntii Apuseni

Procurorii au inceput urmarirea penala in REM, in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Procurorii parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au inceput ancheta in cazul accidentului, fiind.

A inceput urmarirea penala in cazul accidentului din Muntii Apuseni.

Procurorii au inceput urmarirea penala in REM, in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Procurorii parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au inceput ancheta in cazul accidentului. Au fost audiate mai multe persoane si inca se mai fac audieri. Pe rolul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia s-a constituit, marti, o cauza avand ca obiect accidentul aviatic petrecut la data de 20 ianuarie 2014, la limita teritoriala dintre judetele Alba si Cluj. Citeste si: Ponta a .

Rezultatele infioratoare ale autopsiilor in cazul tragediei din Apuseni. Studenta a murit din cauza hipotermiei

Medicii legisti au stabilit cauza mortii pilotului Adrian Iovan si a studentei care se afla in avionul cazut in Muntii Apuseni. Potrivit primelor informatii, studenta a decedat din cauza hipotermiei. in cazul.

De ce nu a fost utilizat avionul SMURD in cazul tragediei din Apuseni

Avionul SMURD cumparat din donatiile romanilor nu a putut fi folosit in cazul tragediei din Cluj pentru ca este in reparatii. Aeronava este in acest moment in Bacau, in hangarele unei companii care asigura se.

Reactie halucinanta a Politiei Romane. De ce nu a folosit aparatura de care dispune pentru salvarea victimelor accidentului din Apuseni

Reactie halucinanta a Politiei Romane in cazul localizarii medicilor raniti in accidentul aviatic de ieri. Desi institutia are un sistem performant de localizare, nu l-a folosit pentru ca este utilizat doar l.

Coordonatele locului accidentului din Apuseni, necunoscute dupa doua zile de la tragedie

Incompetenta institutiilor statului pare sa nu aiba limite. La doua zile de la accident, autoritatile inca nu stiau coordonatele locului in care a avut loc accidentul. Doi angajati de la cadastru au fost.

Gabriel Oprea a cerut de urgenta rapoarte complete privind masurile luate in cazul accidentului din Cluj

Vicepremierul Gabriel Oprea a solicitat tuturor institutiilor cu atributii sa transmita de urgenta rapoarte complete privind masurile si actiunile derulate in scopul salvarii victimelor evenimentului aviatic.

Procurorii din Alba, responsabili cu continuarea anchetei in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Ancheta in cazul accidentului aviatic din Apuseni, produs la limita judetelor Alba si Cluj, intr-o padure apartinand unui canton silvic clujean, va fi continuata de catre procurorii din Alba, in conditiile in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )