Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un copil de 13 ani din judetul Vaslui, in stare grava dupa ce a cazut cu bicicleta intr-o rapa, din cauza cetii

Adevărul Adevărul,
Un copil de 13 ani din judetul Vaslui, in stare grava dupa ce a cazut cu bicicleta intr-o rapa, din cauza cetii

O plimbare cu bicicleta s-a transformat intr-o adevarata tragedie pentru un baiat de 13 ani, din localitatea vasluiana Bogdanesti. continuă pe Adevărul

Un grup de premianti din judetul Vaslui incearca sa-si salveze colegii mai mici de la analfabetism oferindu-le meditatii gratuite

Un grup de 20 de elevi din judetul Vaslui, cu rezultate scolare foarte bune, isi vor ajuta colegii mai mici care nu reusesc sa ia note de trecere si risca sa abandoneze scoala. Premiantii le vor oferi meditatii o data pe saptamana, la sfarsitul cursurilor.

Copil de 13 ani, recrutat de Statul Islamic: Nu vreau sa mai ies cu prietenii mei. Acum am ales calea cea dreapta

Membrii gruparii jihadiste Statul Islamic recruteaza si formeaza tineri minori, chiar de 13 ani, pentru a lupta alaturi de ei impotriva Occidentului. Un astfel de caz a fost prezentat recent de postul britanic BBC.

Un copil de 13 ani a fugit de la scoala, de teama ca va fi batut de mama sa. Minorul, gasit a doua zi, si-a reclamat familia

Un elev in varsta de 13 ani si-a reclamat mama la Politie, dupa ce a fugit de la scoala in care invata, din Deva. Minorul a fost gasit dupa o zi, dar nu a mai vrut sa se intoarca acasa, de teama ca va fi agresat.

Tragedie intr-o familie din judetul Vaslui: un copil de 2 ani a murit strivit de aragaz

Un copil de doi ani din orasul Murgeni Vaslui) a decedat aseara, dupa ce aragazul din bucatarie s-a rasturnat peste el.

Vaslui: O fata de 13 ani s-a spanzurat dupa ce s-a certat cu mama din cauza iubitului ei

O fata de 13 ani, din localitatea vasluiana Trohan, s-a sinucis, vineri seara, dupa ce s-a certat cu mama sa din cauza relatiei de prietenie pe adolescenta o avea cu un baiat si cu care femeia nu era de acord.

FOTO VIDEO Ultima iubita a tanarului care a murit infectat cu HIV in Segarcea cantareste doar 30 de kilograme si este in stare grava

Daniel Secu, in varsta de 25 de ani, din Segarcea, si-a infectat intentionat iubitele cu virusul HIV. Fetele au fost internate in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase din Segarcea. Ultima partenera a lui Daniel a fost externata din spital saptamana trecuta, dar este in continuare in stare grava si cantareste 30 de kilograme.

FOTO VIDEO Ultima iubita a tanarului care a murit de HIV in Segarcea, infectata si ea a fost externata. Fata cantareste 30 de kilograme si este in stare grava

Daniel Secu, in varsta de 25 de ani, din Segarcea, si-a infectat intentionat iubitele cu virusul HIV. Fetele au fost internate in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase din Segarcea.

Alegeri prezidentiale 2014 Numarul alegatorilor de pe listele suplimentare a crescut cu aproape 25%in judetul Vaslui

Potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central, din cei 172. 209 alegatori care au votat la sectiile din judetul Vaslui, 14. 492 au fost pe listele, cu 3. 327 mai mult decat in primul tur al alegerilor prezidentiale din 2009.

Tragedie la Vaslui. O fata de 13 ani s-a sinucis dupa ce s-a certat cu mama sa din cauza unui baiat

O adolescenta in varsta de 13 ani, din localitatea vasluiana Trohan, s-a sinucis, vineri seara, dupa ce s-a certat cu mama sa din cauza unui baiat. Femeia nu era de acord cu relatia pe care o avea fata, astfel, ca intre cele doua s-a iscat un scandal. Femeii i s-a facut rau si a ajuns la spital, iar fata s-a spanzurat.

O fetita de doi ani din Vaslui, dusa in stare critica la spital

O fetita de doi ani din Fastaci, judetul Vaslui, a fost dusa la spital in stare critica, cu un elicopter SMURD, dupa ce s-a intoxicat cu o substanta chimica, in timp ce parintii ei faceau curatenie, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )