Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un copil din cei care au fost in tabara cu nepoata lui Prunariu are meningococ

Antena3 Antena3,
Un copil din cei care au fost in tabara cu nepoata lui Prunariu are meningococ

Un singur copil din o suta testati dupa ce au fost in tabara cu nepoata lui Prunariu este purtator de meningococ, insa nu are meningita si primeste un tratament profilactic, a declarat, miercuri, agentiei. continuă pe Antena3

Adrian Streinu Cercel: Un singur copil dintre cei care au venit la Institutul Matei Bals a fost depistat cu germenul meningococ

Directorul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals a declarat pentru B1 TV, in emisiunea Romania acum ca exista un singur copil dintre ce prezenti la institut si verificati a fost depistat cu germenul.

Cei trei minori din Deva care au violat si batut o femeie fara adapost, arestati preventiv

Cei trei minori din Deva care au violat si au batut o femeie fara adapost au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Dupa ce initial au fost lasati liberi pe strazi pentru ca sint minori, magistratii au.

Calin Popescu Tariceanu: Cei care critica guvernarea Tariceanu nu au avut si nu au nici o rusine in a isi asuma rezultatele acesteia

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, printr-un mesaj postat duminica pe Facebook, ca cei care il critica guvernarea Tariceanu si-au asumat la un moment dat rezultatele acesteia. Cei.

Toti copiii care au fost in tabara cu nepoata lui Prunariu au fost testati pentru meningococ. Care sunt rezultatele

Un singur copil din o suta testati dupa ce au fost in tabara cu nepoata lui Prunariu este purtator de meningococ, insa nu are meningita si primeste un tratament profilactic, a declarat, miercuri, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel.

Managerul spitalului in care a murit nepoata lui Prunariu: Diagnosticul nu ridica suspiciuni

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, in care a murit nepoata cosmonautului Dumitru Prunariu, Adrian Streinu Cercel, a spus ca diagnosticul pus de medicul ambulantei private a fost corect dupa simptome.

Elena Udrea: Interesul national si lupta cu coruptia, perdele de fum in spatele carora se ascund cei care vor sa preia controlul tarii

Elena Udrea explica mesajul transmis luni pe Facebook in care a lasat sa se inteleaga ca revine pe scena politica. Im back. Sper ca am lipsit nu suficient incat sa credeti ca imi place mai mult.

Cei care calatoresc in Ungaria trebuie sa stie asta

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Ungaria ca Inspectoratul de Meteorologie local a informat ca se mentine avertizarea de cod.

Un barbat din Gambia a fost plasat in arest preventiv pentru ca a distribuit pe Facebook o caricatura cu profetul Mohamed

Un barbat din Gambia a fost plasat in arest preventiv sub acuzatia ca a partajat pe Facebook o caricatura a profetului Mohamed. Barbatul arestat in apropiere de Banjul urmeaza sa fie judecat luni, informeaza.

Business Report: Cine exploateaza terenul statului. Surpriza vine de la americani si libanezi; Inceput de sfarsit in energia verde. Primele turbine eoliene din Romania care vor fi demontate; Noi scenarii fanteziste de vanzare a Oltchim

Cati bani pierd companiile pentru ca folositi servicii de blocare a reclamelor. Intr-o perioada in care din ce in ce mai multi dintre noi fugim de reclame online, companiile. 8,6 milioane de euro pe kilometru costa Autostrada Bucuresti - Ploiesti. Autostrada Bucuresti - Ploiesti este singura din Romania cu 3 benzi pe sens, iar valoarea pe kilometru.

Orasul din Romania care se afla pe primul loc in tara la calitatea serviciilor publice, dar e sufocat de gunoaie

Cluj Napoca ocupa locul 1 in clasamentul national al performantei municipiilor din perspectiva calitatii serviciilor publice locale, conform unui studiu al Institutului pentru Politici Publice IPP), citat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )