Libnet.ro
UNICEF

10:30

Adrian Streinu Cercel: Un singur copil dintre cei care au venit la Institutul Matei Bals a fost depistat cu germenul meningococ

B1 B1,
Adrian Streinu Cercel: Un singur copil dintre cei care au venit la Institutul Matei Bals a fost depistat cu germenul meningococ

Directorul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals a declarat pentru B1 TV, in emisiunea Romania acum ca exista un singur copil dintre ce prezenti la institut si verificati a fost depistat cu germenul. continuă pe B1

Un copil din cei care au fost in tabara cu nepoata lui Prunariu are meningococ

Un singur copil din o suta testati dupa ce au fost in tabara cu nepoata lui Prunariu este purtator de meningococ, insa nu are meningita si primeste un tratament profilactic, a declarat, miercuri, agentiei.

Sinteza Zilei: Imagini cu unul dintre cei mai bogati oameni al planetei

Sultanul din Brunei este unul dintre cei mai fericiti pamanteni: are cea mai mare avere de pe planeta, a strans o colectie impresionanta de masini, iar tara pe care o stapaneste este invidiata pentru .

Astra pierde pe unul dintre cei mai importanti fotbalisti din ultimele sezoane

Sumudica l-a pierdut pe unul dintre cei mai buni jucatori de la Astra, inaintea derbiului cu Steaua. Japonezul Takayuki Seto s-a transferat in Turcia, unde va fi coleg cu Gabi Torje la Osmanlispor. in schimb,.

Calin Popescu Tariceanu: Cei care critica guvernarea Tariceanu nu au avut si nu au nici o rusine in a isi asuma rezultatele acesteia

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, printr-un mesaj postat duminica pe Facebook, ca cei care il critica guvernarea Tariceanu si-au asumat la un moment dat rezultatele acesteia. Cei.

Toti copiii care au fost in tabara cu nepoata lui Prunariu au fost testati pentru meningococ. Care sunt rezultatele

Un singur copil din o suta testati dupa ce au fost in tabara cu nepoata lui Prunariu este purtator de meningococ, insa nu are meningita si primeste un tratament profilactic, a declarat, miercuri, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel.

Managerul spitalului in care a murit nepoata lui Prunariu: Diagnosticul nu ridica suspiciuni

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, in care a murit nepoata cosmonautului Dumitru Prunariu, Adrian Streinu Cercel, a spus ca diagnosticul pus de medicul ambulantei private a fost corect dupa simptome.

Ion Cristoiu: in relatia cu Liviu Dragnea, Victor Ponta invoca un permanent dialog. Nu se stie care dintre cei doi este seful acestui dialog

Jurnalistul Ion Cristoiu comenteaza intr-un articol pe blogul personal relatia dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta si sustine ca premierul invoca un permanent dialog cu presedintele interimar PSD, din.

Elena Udrea: Interesul national si lupta cu coruptia, perdele de fum in spatele carora se ascund cei care vor sa preia controlul tarii

Elena Udrea explica mesajul transmis luni pe Facebook in care a lasat sa se inteleaga ca revine pe scena politica. Im back. Sper ca am lipsit nu suficient incat sa credeti ca imi place mai mult.

Cei care calatoresc in Ungaria trebuie sa stie asta

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Ungaria ca Inspectoratul de Meteorologie local a informat ca se mentine avertizarea de cod.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )