Libnet.ro
UNICEF

20:00

Copil muribund, salvat de medicii de la Spitalul Judetean Constanta. El fusese abandonat de mama si avea mai multe rani

Adevărul Adevărul,
Copil muribund, salvat de medicii de la Spitalul Judetean Constanta. El fusese abandonat de mama si avea mai multe rani

Managerul Spitalului Judetean Constanta, Danut Capatana, a prezentat marti, in cadrul unei conferinte de presa, cazul unui copil de numai o luna, abandonat de mama lui la Urgenta si care avea numeroase probleme de sanatate care ii puneau viata in pericol. El a fost salvat, iar in prezent este sanatos. continuă pe Adevărul

1.500 de lei pentru un chiuretaj. Doi medici ginecologi de la Spitalul Judetean Vaslui, retinuti pentru luare de mita

Doi medici ginecologi de la Spitalul Judetean Vaslui au fost retinuti pentru luare de mita, in urma perchezitiilor facute luni seara la locuintele acestora, dar si la unitatea medicala, unde unul dintre medici.

Primaria Slatina deschide si anul acesta robinetul pentru Spitalul Judetean

Municipalitatea slatineana va continua si in acest an sa sprijine financiar unitatea sanitara etalon a judetului, respectiv Spitalul Judetean de Urgenta din localitate. Diriguitorii urbei au prevazut deja o prima transa care a fost aprobata de consilierii locali, urmand ca, in functie de solicitarile conducerii spitalului, administratia autohtona sa mai umble la robinetul cu bani.

Recorduri doborate la Spitalul Judetean Baia Mare. Cele mai multe nasteri si decese din ultimii 5 ani

Recorduri vechi de cinci ani, doborate la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare. Prima luna a acestui an a venit cu surprize pentru conducerea celei mai mari unitati sanitare din Maramures. Pentru prima data dupa multi ani numarul nasterilor a depasit numarul deceselor inregistrate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )