Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un copil de patru ani a murit dupa ce a ajuns la cabinetul medical in stop cardiorespirator

Adevărul Adevărul,
Un copil de patru ani a murit dupa ce a ajuns la cabinetul medical in stop cardiorespirator

S-a intamplat astazi, in localitatea tulceana Luncavita. Ambulanta sosita de urgenta la fata locului a cerut mai departe ajutorul elicopterului SMURD de la Galati. Din pacate, copilul a fost resuscitat degeaba timp de 45 de minute. continuă pe Adevărul

RAPORT Universitati falimentare. Numarul studentilor din Romania a scazut la jumatate in ultimii patru ani

Doar 465. 000 de studenti mai erau inscrisi la facultate in anul universitar care s-a incheiat, fata de 891. 000 in urma cu patru ani, la debutul crizei economice, potrivit unui raport al INS. Lipsa locurilor de munca si generatiile de someri cu diploma care au iesit pe portile universitatilor in ultimii ani i-a determinat pe elevi sa se reorienteze catre scolile postliceale, care permit calificari rapide si bine primite de angajatori.

Afaceristul rom Ciupilan a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare

Cunoscutul afacerist de etnie roma Ion Radulescu, zis Ciupilan, a fost condamnat, astazi, de Tribunalul Gorj la o pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala.

Ucraina: Cel putin o persoana a murit dupa ce o statie de autobuz din Donetsk a fost lovita de un obuz

Cel putin o persoana a murit miercuri cand un obuz a lovit o statie de autobuz din centrul orasului Donetsk din estul Ucrainei, controlat de rebeli, transmite Reuters.

Bucuresti. Un barbat a murit dupa ce a cazut sub un tramvai in statia Sfantul Gheorghe

Un barbat a murit, luni, dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut sub un tramvai in statia Sfantul Gheorghe, potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera, Andrei Codau.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub tramvai, in Bucuresti

Un barbat a murit, luni, dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut sub un tramvai in statia Sfantul Gheorghe, potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera, Andrei Codau, citat de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )