Libnet.ro
UNICEF

23:30

RAPORT Universitati falimentare. Numarul studentilor din Romania a scazut la jumatate in ultimii patru ani

Adevărul Adevărul,
RAPORT Universitati falimentare. Numarul studentilor din Romania a scazut la jumatate in ultimii patru ani

Doar 465. 000 de studenti mai erau inscrisi la facultate in anul universitar care s-a incheiat, fata de 891. 000 in urma cu patru ani, la debutul crizei economice, potrivit unui raport al INS. Lipsa locurilor de munca si generatiile de someri cu diploma care au iesit pe portile universitatilor in ultimii ani i-a determinat pe elevi sa se reorienteze catre scolile postliceale, care permit calificari rapide si bine primite de angajatori. continuă pe Adevărul

Real Madrid in fata meciului cu numarul 4000 din istorie

Echipa Real Madrid va sustine, sambata, meciul oficial cu numarul 4000 din istoria clubului, iar aceasta partida va fi una cu atat mai importanta, cu cat de cealalta parte a terenului se va afla rivala locala Atletico Madrid, una dintre adversarele albilor in lupta pentru titlu.

REVISTA PRESEI. Cum arata harta spitalelor, scolilor si bisericilor din Romania

Din ziarele de vineri, citim despre harta spitalelor, scolilor si bisericilor din Romania, despre topul atractiilor din Bucuresti, inerviul cu directorul Visa Europe pentru Romania, Croatia si Slovenia, dar si despre echipa ideala de fotbal a lui Hagi.

Sistemul informatic din Romania, in ALERTA MAXIMA. Zeci de mii de mesaje care contin un VIRUS bancar ar putea infecta clientii bancilor

Sistemul informatic din Romania este in alerta maxima. Zeci de mii de mesaje ce contin un virus bancar ar putea sa infecteze clientii bancilor din Romania, anunta specialistii Bitdefender. Odata.

Sistemul informatic din Romania, in ALERTA MAXIMA. Zeci de mii de mesaje care contin un VIRUS bancar ar putea infecta clientii bancilor

Sistemul informatic din Romania este in alerta maxima. Zeci de mii de mesaje ce contin un virus bancar ar putea sa infecteze clientii bancilor din Romania, anunta specialistii Bitdefender. Odata.

Avocatul Poporului a incheiat un protocol de colaborare cu Colegiul Psihologilor din Romania

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, si presedintele Colegiului Psihologilor din Romania, profesorul Mihai Anitei, au semnat, vineri, un protocol de colaborare in vederea desfasurarii activitatii Domeniului.

UPDATE: Dragnea: Acest dosar vulnerabilizeaza sistemul democratic din Romania. Dragnea, in fata magistratilor de la iCCJ in dosarul frauda la Referendum

UPDATE: Liviu Dragnea s-a aparat in fata magistratilor, declarand ca dosarul frauda la Referendum vulnerabilizeaza sistemul democratic din Romania, informeaza B1Tv. Ce am facut eu fac toti sefii de campanie.

Ptiu, drace! Judetul din Romania care are 666 de biserici. Raportul CREDINTA/ educatie, sanatate, total disproportionat

In Romania se construieste mult. Nu se fac drumuri, autostrazi, scoli, spitale, ci. biserici. Desi atentia ne-a fost atrasa in ultima vreme de Catedrala Mantuirii Neamului - un colos al credintei) care a.

Momentul TERIBIL in care un instructor de sporturi de iarna din Romania e surprins de AVALANSA. A FILMAT totul

Instructorul de sporturi de iarna Sorin-Alexandru Radu a nimerit intr-o avalansa pe data de 3 februarie, in timp ce cobora cu snowboardul pe Varful Papusa, din zona Ranca, din judetul Gorj. Evenimentula fost.

Ca in Evul Mediu. intr-un sat din Romania, bolnavii sunt carati cu scara pana la dispensar

O localitate din judetul Caras-Severin arata de parca s-ar fi intors in timp cu cateva sute de ani. in satul Fizes, bolnavii sunt carati cu scara pana la dispensar, iar pompierii nu pot ajunge din cauza.

Povestea celei mai controversate bucati de autostrada din Romania: Cum s-a ajuns ca lucrarile la ciotul din autostrada A3 care intra in Bucuresti sa fie blocate si neterminate la doi ani si jumatate de la deschiderea circulatiei

In 2007 a fost demarata constructia primilor 19 km din autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, din Capitala si pana la Moara Vlasiei. Opt ani mai tarziu nu doar ca proiectul nu e finalizat, dar lucrarile sunt blocate, contractul pentru primii 3 km e pe cale sa fie reziliat, iar constructorul a trimis in judecata statul roman si cere 88 de milioane de euro despagubiri si costuri suplimentare. Toate acestea la un contract care valora initial 117 milioane de euro, dar a fost modificat de mai multe ori, iar valoarea s-a a fost majorata prin acte aditionale cu peste 30%. HotNews. ro a consultat documentele din dosarul aflat la Tribunalul Bucuresti si a aflat detaliile din spatele contractului esuat pentru ciotul de autostrada construita la campie, dar care ne-a costat mai mult decat una la munte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )