Libnet.ro
UNICEF

07:00

Copil de patru ani, salvat dupa ce a cazut intr-o fantana la Serbanesti

Adevărul Adevărul,
Copil de patru ani, salvat dupa ce a cazut intr-o fantana la Serbanesti

Un copil de patru din comuna Serbanesti, judetul Olt, a cazut, in aceasta dimineata, intr-o fantana de pe raza localitatii adanca de aproape sase metri si a ramas blocat. La fata locului au fost chemati sa intervina pompierii din municipiul Slatina. La locul incidentului a fost solicitat si un elicopterul SMURD Craiova. continuă pe Adevărul

Olt: Copil de 4 ani, salvat de pompieri dupa ce a cazut intr-o fantana (VIDEO)

Pompierii din Olt au intervenit, sambata, pentru salvarea unui copil in varsta de patru ani, din comuna Serbanesti, care a cazut intr-o fantana adanca de sase metri. Tatal copilului a sunat la 112 si .

Olt: Interventie a pompierilor pentru salvarea unui copil de patru ani cazut intr-o fantana

Pompierii din Olt au intervenit, sambata, pentru salvarea unui copil in varsta de patru ani, din comuna Serbanesti, care a cazut intr-o fantana adanca de sase metri. Tatal copilului a sunat la 112 si .

Pompierii din Olt au salvat un copil de 4 ani cazut intr-o fantana

Pompierii din Olt au intervenit, sambata, pentru salvarea unui copil in varsta de patru ani, din comuna Serbanesti, care a cazut intr-o fantana adanca de sase metri, in timp ce se juca in curtea.

VIDEO Proiect 1990. Patru ani de arta contemporana pe soclul lui Linen din Piata Presei Libere

Odata cu terminarea Proiectului 1990, coordonat de Ioana Ciocan, Editura Vellant a publicat un volum retrospectiv al statuilor care au fost montate, in ultimii patru ani 2010-2014), pe soclul pe care se afla candva statuia lui Lenin, din Piata Presei Libere din Bucuresti.

Fostul procuror adjunct al Parchetului Buftea, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Lora Constantinescu, fost prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu executare, fiind gasita vinovata de trafic de influenta, transmit sursele de presa.

Fostul procuror adjunct al Parchetului Buftea a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Lora Constantinescu, fostul prim-procuror adjunct al Parchetului Judecatoriei Buftea, a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu executare, fiind gasita vinovata de trafic de influenta, relateaza.

Motivarea condamnarii lui Adrian Nastase: fapte de coruptie de o gravitate deosebita. Iata de ce i-au dat patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat motivarea sentintei din 6 ianuarie 2014, prin care Adrian Nastase a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru luare de mita si santaj. Motivarea sentintei se intinde pe nu mai putin de 214 pagini.

STENOGRAME Santajul, in cel mai pur stil mafiot - de ce a fost condamnat Adrian Nastase la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat motivarea sentintei din 6 ianuarie 2014, prin care Adrian Nastase a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru luare de mita si santaj. Motivarea sentintei se intinde pe nu mai putin de 214 pagini. Santajul, in cel mai pur stil mafiot.

Fostul procuror adjunct al Parchetului Buftea, condamnat de Curtea de Apel la patru ani de inchisoare cu executare

Fostul prim-procuror adjunct al Parchetului Judecatoriei Buftea, Lora Constantinescu, a fost condamnata, vineri, de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu executare pentrutrafic de influenta. Decizia nu este definitiva.

Italia: Copil roman de trei ani, mort, dupa ce a fost lovit de o masina

Un copil roman de trei ani a murit, in sudul Italiei, dupa ce a fost lovit de un autoturism, anunta politia italiana, citata de site-ul TGcom24, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )