Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olt: Interventie a pompierilor pentru salvarea unui copil de patru ani cazut intr-o fantana

B1 B1,
Olt: Interventie a pompierilor pentru salvarea unui copil de patru ani cazut intr-o fantana

Pompierii din Olt au intervenit, sambata, pentru salvarea unui copil in varsta de patru ani, din comuna Serbanesti, care a cazut intr-o fantana adanca de sase metri. Tatal copilului a sunat la 112 si . continuă pe B1

Olt: Copil de 4 ani, salvat de pompieri dupa ce a cazut intr-o fantana (VIDEO)

Pompierii din Olt au intervenit, sambata, pentru salvarea unui copil in varsta de patru ani, din comuna Serbanesti, care a cazut intr-o fantana adanca de sase metri. Tatal copilului a sunat la 112 si .

Pompierii din Olt au salvat un copil de 4 ani cazut intr-o fantana

Pompierii din Olt au intervenit, sambata, pentru salvarea unui copil in varsta de patru ani, din comuna Serbanesti, care a cazut intr-o fantana adanca de sase metri, in timp ce se juca in curtea.

Descoperire macabra intr-o padure de langa Brasov. Scheletul unui copil, gasit de un muncitor forestier

Scheletul unui copil de aproximativ cinci ani a fost gasit intr-o padure, la cativa kilometri de manastirea Bucium, din judetul Brasov. Scheletul a fost descoperit de un muncitor forestier care a anuntat.

Am depistat planuri TERORISTE pentru doborarea unui avion. Stare de ALERTA pe marile aeroporturi din Europa

A fost decretata stare de alerta pe toate aeroporturile britanice, dupa ce autoritatile au interceptat planuri pentru doborarea unui avion. Aceasta amenintare terorista este atribuita grupurilor.

Republica Moldova, condamnata la CEDO pentru folosirea unui procedeu inechitabil intr-un caz de mita

Republica Moldova a fost condamnata marti de Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) pentru folosirea unui procedeu inechitabil de catre politie, care a intins o capcana unei angajate a Fiscului.

Scheletul unui copil a fost gasit intr-o padure din Brasov. Se pare ca este vorba despre o fetita de 5 ani disparuta in luna martie

Macabra descoperire a fost facuta aseara la 4 kilometri de Manastirea Bucium in apropierea unui drum forestier. Muncitorul care a gasit scheletul a anuntat imediat politia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )