Libnet.ro
UNICEF

05:00

Scheletul unui copil a fost gasit intr-o padure din Brasov. Se pare ca este vorba despre o fetita de 5 ani disparuta in luna martie

Adevărul Adevărul,
Scheletul unui copil a fost gasit intr-o padure din Brasov. Se pare ca este vorba despre o fetita de 5 ani disparuta in luna martie

Macabra descoperire a fost facuta aseara la 4 kilometri de Manastirea Bucium in apropierea unui drum forestier. Muncitorul care a gasit scheletul a anuntat imediat politia. continuă pe Adevărul

Brasov: Scheletul unui copil de cinci ani a fost gasit intr-o padure langa o manastire din judet

Scheletul unui copil de aproximativ cinci ani a fost gasit, marti, intr-o padure, la aproximativ patru kilometri de manastirea Bucium, comuna Sinca, relateaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului.

Descoperire macabra intr-o padure de langa Brasov. Scheletul unui copil, gasit de un muncitor forestier

Scheletul unui copil de aproximativ cinci ani a fost gasit intr-o padure, la cativa kilometri de manastirea Bucium, din judetul Brasov. Scheletul a fost descoperit de un muncitor forestier care a anuntat.

Trupul unui roman disparut in urma cu doua luni a fost gasit in centrul Italiei

Trupul neinsufletit al unui roman dat disparut de doua luni a fost gasit, miercuri, ingropat in centrul Italiei, un italian marturisindu-le anchetatorilor ca l-a impuscat in cap, informeaza Il.

Valcea: O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite intr-un accident produs pe Valea Oltului

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, marti, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a intrat in parapetul de pe marginea drumului, pe Valea Oltului, relateaza.

Siria: Cel putin 14 persoane au fost ucise intr-un atac cu obuze lansat de rebeli

Cel putin 14 persoane au fost ucise, luni, intr-un atac cu obuze lansat de rebeli asupra orasului Idleb, din nord-vestul Siriei, informeaza AFP. Paisprezece persoane au fost ucise si peste 40 ranite in atacul cu.

O persoana a murit, alte doua au fost ranite intr-un grav accident in Giurgiu

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, pe DN 5, in Giurgiu, dupa ce masina in care se aflau si care se indrepta spre Bulgaria s-a izbit de un cap de pod, iar balustrada de pe marginea podului a intrat prin autoturism, provocandu-i pasagerului din fata leziuni extrem de grave.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )