Libnet.ro
UNICEF

07:00

Siria: Cel putin 14 persoane au fost ucise intr-un atac cu obuze lansat de rebeli

B1 B1,
Siria: Cel putin 14 persoane au fost ucise intr-un atac cu obuze lansat de rebeli

Cel putin 14 persoane au fost ucise, luni, intr-un atac cu obuze lansat de rebeli asupra orasului Idleb, din nord-vestul Siriei, informeaza AFP. Paisprezece persoane au fost ucise si peste 40 ranite in atacul cu. continuă pe B1

Cel putin 11 persoane au murit in India, dupa ce doua cladiri s-au prabusit

Cel putin 11 persoane au murit sambata in India, printre care si cinci copii, iar alte zeci au fost ranite, dupa ce doua cladiri rezidentiale s-au prabusit in capitala New Delhi, precum si in orasul Chennai, informeaza Reuters.

India: Cel putin 10 persoane au murit in urma prabusirii unei cladiri la New Delhi

Potrivit unei surse din cadrul politiei, 14 persoane au fost scoase pana in prezent de sub daramaturi in cadrul eforturilor de salvare a celor care se aflau in cladire in momentul accidentului. Cladirea era veche de circa 50 de ani si numeroase familii locuiau aici.

Explozia unui gazoduct din India a provocat moartea a 14 persoane

O conducta de gaz a explodat vineri dimineata in provincia Andhra Pradesh din sudul Indiei. in urma deflagratiei violente, cel putin 14 persoane si-au pierdut viata, anunta AP. Focul puternic care a urmat.

Un avion militar israelian a atacat un vehicul, in Fasia Gaza: Doua persoane au fost ucise

Un avion de vanatoare israelian a atacat un vehicul, in centrul Fasiei Gaza, doua persoane fiind ucise. Raidul a vizat un vehicul care circula in apropierea taberei de refugiati Al-Shati, in apropierea vilei.

Cladire rezidentiala prabusita in India: Cel putin zece persoane, intre care cinci copii, au murit

O cladire rezidentiala de trei etaje s-a prabusit, sambata, in capitala Indiei, New Delhi, cauzand moartea a cel putin zece persoane, transmite IB Times. Potrivit politiei, cinci copii se numara printre.

Elicopter cu 14 persoane la bord, prabusit in Extremul Orient rus

Un elicopter de transport de tip Mi-8, cu 14 persoane la bord, s-a prabusit luni in Extremul Orient rus. Din cele 14 persoane aflate la bord, 11 erau pompieri, iar trei membri ai echipajului.

Un elicopter cu 14 persoane la bord s-a prabusit in Extremul Orient rus

Un elicopter de transport de tip Mi-8 s-a prabusit luni in Extremul Orient rus, cu 14 persoane la bord, dintre care 11 erau pompieri, iar trei membri ai echipajului, au anuntat autoritatile locale, relateaza.

Rusia. Un elicopter cu 14 persoane la bord s-a prabusit

Un elicopter de transport de tip Mi-8 s-a prabusit luni in Extremul Orient rus, cu 14 persoane la bord, dintre care 11 erau pompieri, iar trei membri ai echipajului, au anuntat autoritatile locale, relateaza.

O persoana a murit, alte doua au fost ranite intr-un grav accident in Giurgiu

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, pe DN 5, in Giurgiu, dupa ce masina in care se aflau si care se indrepta spre Bulgaria s-a izbit de un cap de pod, iar balustrada de pe marginea podului a intrat prin autoturism, provocandu-i pasagerului din fata leziuni extrem de grave.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )