Libnet.ro
UNICEF

09:00

Rusia. Un elicopter cu 14 persoane la bord s-a prabusit

Antena3 Antena3,
Rusia. Un elicopter cu 14 persoane la bord s-a prabusit

Un elicopter de transport de tip Mi-8 s-a prabusit luni in Extremul Orient rus, cu 14 persoane la bord, dintre care 11 erau pompieri, iar trei membri ai echipajului, au anuntat autoritatile locale, relateaza. continuă pe Antena3

Un elicopter cu 14 persoane la bord s-a prabusit in Extremul Orient rus

Un elicopter de transport de tip Mi-8 s-a prabusit luni in Extremul Orient rus, cu 14 persoane la bord, dintre care 11 erau pompieri, iar trei membri ai echipajului, au anuntat autoritatile locale, relateaza.

Elicopter cu 14 persoane la bord, prabusit in Extremul Orient rus

Un elicopter de transport de tip Mi-8, cu 14 persoane la bord, s-a prabusit luni in Extremul Orient rus. Din cele 14 persoane aflate la bord, 11 erau pompieri, iar trei membri ai echipajului.

Un elicopter cu 17 persoane la bord s-a prabusit in Rusia

Un elicopter Mi-8, cu 17 persoane la bord 13 pasageri si 5 membri ai echipajului), s-a prabusit in regiunea Khabarovsk, din extremitatea estica a Rusiei, informeaza RIA Novosti, citand surse locale autorizate. Deo.

Explozia unui gazoduct din India a provocat moartea a 14 persoane

O conducta de gaz a explodat vineri dimineata in provincia Andhra Pradesh din sudul Indiei. in urma deflagratiei violente, cel putin 14 persoane si-au pierdut viata, anunta AP. Focul puternic care a urmat.

Siria: Cel putin 14 persoane au fost ucise intr-un atac cu obuze lansat de rebeli

Cel putin 14 persoane au fost ucise, luni, intr-un atac cu obuze lansat de rebeli asupra orasului Idleb, din nord-vestul Siriei, informeaza AFP. Paisprezece persoane au fost ucise si peste 40 ranite in atacul cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2551 seconds )