Libnet.ro
UNICEF

09:30

Explozia unui gazoduct din India a provocat moartea a 14 persoane

Antena3 Antena3,
Explozia unui gazoduct din India a provocat moartea a 14 persoane

O conducta de gaz a explodat vineri dimineata in provincia Andhra Pradesh din sudul Indiei. in urma deflagratiei violente, cel putin 14 persoane si-au pierdut viata, anunta AP. Focul puternic care a urmat. continuă pe Antena3

Un copil de 10 ani s-a inecat in piscina unui hotel din Predeal

Un baiat in varsta de 10 ani s-a inecat, vineri, in piscina unui hotel din statiunea Predeal, dupa ce a fost lasat nesupravegheat de persoana care il insotea. Copilul a mers la piscina unui hotel din Predeal, impreuna cu alti cinci copii, ei fiind insotiti de un adult de 41 de ani, tatal a doi dintre minori.

Un copil de 10 ani s-a inecat in piscina unui hotel din Predeal, dupa ce a fost lasat nesupravegheat

Un copil de 10 ani s-a inecat, vineri, in piscina unui hotel din statiunea Predeal, dupa ce a fost lasat nesupravegheat de persoana care il insotea. Baiatul a mers la piscina unui hotel din Predeal, impreuna .

Paznicul unui club din Cluj, ranit cu un cutit de fiul unui membru al lumii interlope

Un agent al unei firme de paza a fost injunghiat in abdomen de fiul unui membru al lumii interlope. Paznicul ar fi avut un conflict cu un tanar caruia nu i-a permis sa intre, in noaptea de miercuri spre joi, intr-un club din Cluj-Napoca unde acesta avea interdictie.

Autoritatile unui oras din Danemarca aproba prima licenta pentru explorarea gazelor de sist din tara

Municipalitatea din Frederikshavn, un oras din nordul Danemarcei, a dat miercuri un vot favorabil pentru a permite companiei energetice franceze Total sa exploreze daca exista sau nu gaze de sist in zona. Este pentru prima data cand o licenta de explorare pentru gaze de sist este aprobata in Danemarca, scrie EurActiv. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )