Libnet.ro
UNICEF

11:00

Paznicul unui club din Cluj, ranit cu un cutit de fiul unui membru al lumii interlope

România Liberă România Liberă,
Paznicul unui club din Cluj, ranit cu un cutit de fiul unui membru al lumii interlope

Un agent al unei firme de paza a fost injunghiat in abdomen de fiul unui membru al lumii interlope. Paznicul ar fi avut un conflict cu un tanar caruia nu i-a permis sa intre, in noaptea de miercuri spre joi, intr-un club din Cluj-Napoca unde acesta avea interdictie. continuă pe România Liberă

Cluj: Paznic al unui club ranit cu un cutit de fiul unui membru al lumii interlope

Un agent al unei firme de paza a fost injunghiat in abdomen de fiul unui membru al lumii interlope. Paznicul ar fi avut un conflict cu un tanar caruia nu i-a permis sa intre, in noaptea de miercuri spre joi,.

Lupul paznic la oi. Paznicul unui fond de vanatoare din Rosiile, retinut pentru braconaj

Paznicul a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce politistii au constatat ca omul nu doar ca nu pazea fondul de vanatoare, dar isi ducea si cunostintele sa vaneze aici. Braconierul avea in locuinta sa un intreg arsenal, acesta detinand ilegal mai multe dispozitive pentru confectionat si sertizat cartuse, cutii cu pulbere, zeci de cartuse si alice incarcate artizanal.

Horea Uioreanu a fost trimis in judecata. Procurorii au instituit sechestru pe suma de 13.500 pentru confiscare si sechestru asigurator pe un imobil din Cluj

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a presedintelui Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu, aflat in arest preventiv, pentru trei infractiuni de luare de mita din care 2 in forma continuata, fals in inscrisuri si complicitate la spalare de bani. Procurorii au ispus instituirea sechestrului si indisponibilizarea sumei de 13. 500 lei apartinand lui Uioreanu, in vederea confiscarii speciale. De asemenea, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra unui imobil situat in Cluj, in suprafata de 195 mp apartinand presedintelui CJ Cluj, pana la concurenta sumei de 421. 300 lei, in vederea confiscarii speciale.

Parcul Central, Opera Maghiara si Iulius Parc din Cluj-Napoca vor deveni noua casa a jazzistilor

Primul festival din Romania care aduce muzica buna in parcurile orasului, Jazz in the Park, organizat la Cluj-Napoca, se pregateste intens pentru editia a doua. Intre 4 si 6 iulie, mii de iubitori ai jazz-ului si nu numai sunt asteptati sa acapareze Parcul Central pentru concerte, targuri si activitati de toate felurile pentru copii si adulti deopotriva.

O femeie in varsta de 90 ani din Cluj a fost accidentata mortal pe trecerea de pietoni

O femeie in varsta de 90 de ani a fost accidentata mortal, marti, pe o trecere de pietoni din localitatea Capusu Mare, Cluj, de un barbat de 29 ani, relateaza Agerpres. Pe DN1-E60, pe raza comunei.

O femeie de 90 ani din Cluj a fost accidentata mortal pe trecerea de pietoni

O femeie in varsta de 90 de ani a fost accidentata mortal, marti, pe o trecere de pietoni din localitatea Capusu Mare, Cluj, de un barbat de 29 ani, relateaza Agerpres. Pe DN1-E60, pe raza comunei.

Ucigasul unui politist din New York a fost identificat dupa 100 de ani de la asasinat

Politia italiana este pe cale sa rezolve misterul vechi al unei crime care a avut loc in urma cu peste 100 de ani si a carei victima a fost un ofiter de politie din New York. Cazul asasinarii lui Joe Petrosino.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )