Libnet.ro
UNICEF

11:00

Autoritatile unui oras din Danemarca aproba prima licenta pentru explorarea gazelor de sist din tara

Hotnews Hotnews,
 Autoritatile unui oras din Danemarca aproba prima licenta pentru explorarea gazelor de sist din tara

Municipalitatea din Frederikshavn, un oras din nordul Danemarcei, a dat miercuri un vot favorabil pentru a permite companiei energetice franceze Total sa exploreze daca exista sau nu gaze de sist in zona. Este pentru prima data cand o licenta de explorare pentru gaze de sist este aprobata in Danemarca, scrie EurActiv. com. continuă pe Hotnews

Un copil de 10 ani s-a inecat in piscina unui hotel din Predeal

Un baiat in varsta de 10 ani s-a inecat, vineri, in piscina unui hotel din statiunea Predeal, dupa ce a fost lasat nesupravegheat de persoana care il insotea. Copilul a mers la piscina unui hotel din Predeal, impreuna cu alti cinci copii, ei fiind insotiti de un adult de 41 de ani, tatal a doi dintre minori.

Un copil de 10 ani s-a inecat in piscina unui hotel din Predeal, dupa ce a fost lasat nesupravegheat

Un copil de 10 ani s-a inecat, vineri, in piscina unui hotel din statiunea Predeal, dupa ce a fost lasat nesupravegheat de persoana care il insotea. Baiatul a mers la piscina unui hotel din Predeal, impreuna .

Din 2015 acesta va fi primul oras din lume unde masinile vor zbura. Este cea mai buna solutie pentru a scapa de traficul aglomerat

Un sistem de vehicule pe levitatie magnetica va fi construit anul viitor in Tel Aviv. Autoritatile au dat unda verde proiectului skyTran pentru ca a fost votat drept cea mai buna metoda de a scapa de traficul.

Paznicul unui club din Cluj, ranit cu un cutit de fiul unui membru al lumii interlope

Un agent al unei firme de paza a fost injunghiat in abdomen de fiul unui membru al lumii interlope. Paznicul ar fi avut un conflict cu un tanar caruia nu i-a permis sa intre, in noaptea de miercuri spre joi, intr-un club din Cluj-Napoca unde acesta avea interdictie.

Explozia unui gazoduct din India a provocat moartea a 14 persoane

O conducta de gaz a explodat vineri dimineata in provincia Andhra Pradesh din sudul Indiei. in urma deflagratiei violente, cel putin 14 persoane si-au pierdut viata, anunta AP. Focul puternic care a urmat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )