Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un copil de 10 ani s-a inecat in piscina unui hotel din Predeal

România Liberă România Liberă,
Un copil de 10 ani s-a inecat in piscina unui hotel din Predeal

Un baiat in varsta de 10 ani s-a inecat, vineri, in piscina unui hotel din statiunea Predeal, dupa ce a fost lasat nesupravegheat de persoana care il insotea. Copilul a mers la piscina unui hotel din Predeal, impreuna cu alti cinci copii, ei fiind insotiti de un adult de 41 de ani, tatal a doi dintre minori. continuă pe România Liberă

Un copil de 10 ani s-a inecat in piscina unui hotel din Predeal, dupa ce a fost lasat nesupravegheat

Un copil de 10 ani s-a inecat, vineri, in piscina unui hotel din statiunea Predeal, dupa ce a fost lasat nesupravegheat de persoana care il insotea. Baiatul a mers la piscina unui hotel din Predeal, impreuna .

Un copil s-a inecat in piscina unui hotel din Predeal

Un echipaj SMURD a plecat la fata locului pentru a acorda primul ajutor copilului. Deocamdata nu se stie cum s-a petrecut incidentul.

Pedeapsa redusa in cazul FNI: Nicolae Popa a primit 10 ani si 4 luni de inchisoare

Tribunalul Giurgiu a admis contestatia procurorilor fata de reducerea pedepsei lui Nicolae Popa in dosarul prabusirii FNI si a decis ca acesta sa faca 10 ani si patru luni de inchisoare, decizia fiind definitiva.

Cancerul mamar poate fi detectat cu 10 ani in avans! Afla cum este posibil

Un nou test sangvin care este capabil sa detecteze cu 10 ani in avans riscul de aparitie a cancerului mamar a fost creat de cercetatorii de la University College London, informeaza MEDIAFAX. Oamenii de stiint.

AdePlast a produs in ultimii 10 ani peste 2 milioane de tone de adezivi si mortare in cele trei fabrici pe care le detine

AdePlast , unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din Romania, companie care anul trecut a depasit pragul de 50 de milioane de euro in afaceri, a produs in ultimii 10 ani peste doua milioane de tone de adezivi si mortare.

Vedeta din The Love Boat divorteaza dupa 10 ani

Capat de drum pentru inca un mariaj. Actrita Jill Whelan a depus actele de divort de sotul ei, Michael Chaykowsky, dupa 10 ani de mariaj.

Nicolae Popa - 10 ani si 4 luni pentru prabusirea FNI. Contestatia fata de reducerea pedepsei, admisa

Tribunalul Giurgiu a admis, miercuri, contestatia procurorilor fata de reducerea pedepsei lui Nicolae Popa in dosarul prabusirii FNI si a decis ca acesta sa faca 10 ani si patru luni de inchisoare, decizia fiind definitiva, informeaza Mediafax.

Nicolae Popa, condamnat DEFINITIV la 10 ani si 4 luni de inchisoare pentru prabusirea FNI

Tribunalul Giurgiu a admis, miercuri, contestatia procurorilor fata de reducerea pedepsei lui Nicolae Popa in dosarul prabusirii FNI si a decis ca acesta sa faca 10 ani si patru luni de inchisoare. Decizia instantei este definitiva.

Proprietarii de paduri din Parcul National Muntii Rodnei asteapta de 10 ani sa fie despagubiti. Datoriile statului ajung la 78 de milioane de lei

De mai bine de 10 ani asteapta proprietarii de paduri din Parcul National Muntii Rodnei sa fie despagubiti de catre statul roman, pentru lemnul de care nu au voie sa se atinga intrucat se afla in zona de conservare. Suma pe care o datoreaza statul roman ajunge la 78 de milioane de lei.

Nicolae Popa, condamnat la 10 ani si 4 luni de inchisoare pentru prabusirea FNI. Decizia este definitiva

Tribunalul Giurgiu a admis, miercuri, contestatia procurorilor fata de reducerea pedepsei lui Nicolae Popa in dosarul prabusirii FNI si a decis ca acesta sa faca 10 ani si patru luni de inchisoare. Decizia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2935 seconds )