Libnet.ro
UNICEF

07:00

O persoana a murit, alte doua au fost ranite intr-un grav accident in Giurgiu

Adevărul Adevărul,
O persoana a murit, alte doua au fost ranite intr-un grav accident in Giurgiu

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, pe DN 5, in Giurgiu, dupa ce masina in care se aflau si care se indrepta spre Bulgaria s-a izbit de un cap de pod, iar balustrada de pe marginea podului a intrat prin autoturism, provocandu-i pasagerului din fata leziuni extrem de grave. continuă pe Adevărul

O masina s-a izbit de un cap de pod in Giurgiu: O persoana a murit, alte doua au fost ranite

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, pe DN 5, in Giurgiu, dupa ce masina in care se aflau si care se indrepta spre Bulgaria s-a izbit de un cap de pod. Balustrada de pe marginea podului.

Giurgiu: Un mort si doi raniti, intr-un accident de masina

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, pe DN 5, in Giurgiu, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod, iar balustrada de pe marginea podului a intrat prin autoturism, informeaza Mediafax.

Cel putin 11 persoane au murit in India, dupa ce doua cladiri s-au prabusit

Cel putin 11 persoane au murit sambata in India, printre care si cinci copii, iar alte zeci au fost ranite, dupa ce doua cladiri rezidentiale s-au prabusit in capitala New Delhi, precum si in orasul Chennai, informeaza Reuters.

Accident pe DN1 A: Doua persoane au fost ranite. Traficul este blocat pe ambele sensuri

Circulatia pe DN 1 A, care face legatura intre Ploiesti si Brasov pe ruta Valenii de Munte - Cheia - Sacele, este blocata, joi dimineata, in urma unui accident rutier in care doua persoane au fost ranite,.

Drumul National 1 A, blocat in urma unui accident in care doua persoane au fost ranite

Circulatia pe DN 1 A, care face legatura intre Ploiesti si Brasov pe ruta Valenii de Munte - Cheia - Sacele, este blocata, joi dimineata, in urma unui accident rutier in care doua persoane au fost ranite, anunta Inspectoratul de Politie Judetean Prahova.

Doua autoturisme s-au ciocnit frontal pe DN11, in Bacau: Sase persoane, intre care doi copii, au fost ranite

Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, vineri, pe DN 11, din cauza vitezei excesive cu care circula unul dintre soferi, sase persoane fiind ranite in urma coliziunii. Accidentul a avut loc in localitatea.

Agent de la Politia Rutiera din Dambovita a murit la spital, fiind ranit intr-un accident rutier

Un agent de la Politia Rutiera dinDambovita a incetat din viata in noaptea de sambata spre duminica, la Bucuresti, unde era in coma dupa ce a fost ranit intr-un accident rutier. Nefericitul.

Un tricolor de 24 metri a fost arborat intr-o comuna din Harghita. Dusa: Tricolorul romanesc trebuie sa fie la el acasa si aici, in Harghita

Un tricolor de 24 de metri patrati a fost arborat, joi, in centrul localitatii harghitene Tulghes, in cadrul unei ceremonii organizate de Ziua Drapelului, la care a asistat si ministrul Apararii, Mircea Dusa. Acesta a declarat ca tricolorul romanesc trebuie sa fie la el acasa si aici, in Harghita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )