Libnet.ro
UNICEF

09:30

Accident pe DN1 A: Doua persoane au fost ranite. Traficul este blocat pe ambele sensuri

B1 B1,
Accident pe DN1 A: Doua persoane au fost ranite. Traficul este blocat pe ambele sensuri

Circulatia pe DN 1 A, care face legatura intre Ploiesti si Brasov pe ruta Valenii de Munte - Cheia - Sacele, este blocata, joi dimineata, in urma unui accident rutier in care doua persoane au fost ranite,. continuă pe B1

Drumul National 1 A, blocat in urma unui accident in care doua persoane au fost ranite

Circulatia pe DN 1 A, care face legatura intre Ploiesti si Brasov pe ruta Valenii de Munte - Cheia - Sacele, este blocata, joi dimineata, in urma unui accident rutier in care doua persoane au fost ranite, anunta Inspectoratul de Politie Judetean Prahova.

Pakistan: O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite la Peshawar, in urma unor tiruri asupra unui avion de pasageri

O persoana a fost ucisa, iar alte doua ranite, marti seara, dupa ce un avion civil care venea de la Riyadh cu 170 de pasageri la bord a fost tinta unor tiruri la Peshawar, in nord-vestul Pakistanului, a anuntat.

Atac sinucigas, comis in apropiere de Beirut: 12 persoane au fost ranite

Un numar de 12 persoane au fost ranite, in cursul nptii de luni spre marti, in explozia unei masini-capcana conduse de un kamikaze la periferia de sud a Beirutului, a anuntat agentia oficiala libaneza,.

Atac armat in centrul orasului Miami: Cel putin doua persoane au murit, iar altele opt au fost ranite

Un atac armat a avut loc, marti dimineata, in centrul orasului american Miami, zece persoane fiind impuscate, relateaza ABCNews. Cel putin doua persoane au murit, un barbat direct la locul incidentului,.

Coliziune frontala intre un microbuz si un TIR in Mures: Unsprezece persoane, intre care patru copii, au fost ranite

Un microbuz cu remorca si un autotren au intrat in coliziunea frontala, luni dupa-amiaza, la Ludus, unsprezece persoane fiind ranite, printre care si patru copii, informeaza Mediafax. Stire in curs de.

Coliziune frontala intre un microbuz si un TIR in Mures: Noua persoane, intre care patru copii, au fost ranite, iar o alta a decedat

UPDATE 15:55 Reprezentantii Politiei au anuntat ca o persoana si-a pierdut viata in acest accident, numarul victimelor ridicandu-se la noua raniti. Un microbuz cu remorca si un autotren au intrat in coliz.

Italia: Doua romance au murit, iar alte trei au fost ranite dupa ce vehiculul in care se aflau s-a rasturnat

Doua sezoniere romance si doua italience au murit miercuri, iar alti trei romani au fost raniti dupa ce vehiculul in care se aflau s-a rasturnat pe o autostrada, in sudul Italiei, relateaza.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )