Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un copil roman de 5 ani a fost ucis

Antena3 Antena3,
Un copil roman de 5 ani a fost ucis

Un copil roman de cinci ani a fost ucis intr-un accident rutier marti, la Paris. Copilul a fost spulberat de o camioneta pe un bulevard din capitala Franceza, chiar sub ochii mamei si a matusii sale. continuă pe Antena3

Copil roman de cinci ani, UCIS intr-un accident rutier la Paris

Un copil roman, in varsta de cinci ani, a fost ucis, marti, intr-un accident rutier marti, pe bulevardul Menilmontant, la Paris.

Un copil de etnie roma a fost ucis la Paris

Un copil de etnie roma de cinci ani a fost ucis marti intr-un accident de circulatie in capitala Frantei, Paris, relateaza Le Monde. Potrivit primele elemente ale anchetei, soferul si pasagerul unei camionete.

Un copil roman de cinci ani a murit la Paris intr-un accident rutier produs in circumstante inca neelucidate

Un copil roman de cinci ani a murit intr-un accident rutier produs marti, in circumstante inca neeelucidate, pe bulevardul Menilmontant din Paris, informeaza TF1. Accidentul a avut loc la ora locala 14:30 in.

Un copil roman in varsta de 5 ani, mort in urma unui accident rutier produs in Paris

Un copil roman, in varsta de 5 ani, a murit, marti, in urma unui accident rutier produs pe Bulevardul Menilmontant din Paris, potrivit Le Monde. Soferul si pasagerul aflati in camioneta care l-a lovit pe cel mic au abandonat autoturismul si au fugit.

Lovitura pentru Al Qaida. Un lider al gruparii a fost ucis intr-un raid

Unul dintre comandatii de rang inalt al gruparii teroriste Al Qaida, Umar Latif, a fost ucis intr-un raid, in Pakistan. Fortele de securitate locale i-au retinut si pe sotia si cele doua fiice ale sale, insa.

Fratele leului Cecil, Jericho, a fost ucis si el ilegal

Fratele leului Cecil, omorat saptamana aceasta in mod ilegal de un stomatolog american, a fost ucis si el, sambata, in Parcul National Hwange, in Zimbabwe, a declarat un oficial de rang inalt din cadrul.

Dezvaluire oribila despre omul care a ucis cinci oameni intr-un accident la mare

Cinci oameni au murit intr-un accident cumplit, provocat de secretarul executiv al organizatiei PDL din Mangalia, un influent om de afaceri. Barbatul isi numara banii la volan, spun martorii, a intrat cu masina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )