Libnet.ro
UNICEF

07:00

Copil de trei ani si jumatate din Posmus luat de viitura. Micutul a murit

Adevărul Adevărul,
Copil de trei ani si jumatate din Posmus luat de viitura. Micutul a murit

Un copil de trei ani si jumatate din satul Posmus a murit duminica seara dupa ce a fost luat de o viitura formata pe un parau pe care incerca sa il traverseze. Micutul a fost gasit dupa o jumatate de ora inconstient si in soc hipotermic. in ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a putut fi salvat. continuă pe Adevărul

Copil de 3 ani si jumatate din Posmus, luat de viitura. Micutul a murit

Un copil de 3 ani si jumatate din satul Posmus a murit duminica seara dupa ce a fost luat de o viitura formata pe un parau pe care incerca sa il traverseze. Micutul a fost gasit dupa o jumatate de ora inconstient si in soc hipotermic. in ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a mai putut fi salvat.

Un copil de trei ani si jumatate din Bistrita a murit dupa ce a fost luat de viitura

Un copil de trei ani si jumatate din judetul Bistrita-Nasaud a murit dupa ce a fost luat de o viitura formata pe un parau pe care minorul voia sa-l traverseze, informeaza Mediafax. Potrivit lui Marius Rus,.

Un copil de trei ani si jumatate a murit dupa ce a fost luat de o viitura in Bistrita

Un copil in varsta de trei ani si jumatate din judetul Bistrita-Nasaud a murit, duminica seara, dupa ce a fost luat de o viitura formata pe un parau pe care minorul voia sa-l traverseze.

Tatal copilului de 3 ani si jumatate care a murit dupa ce a fost luat de o viitura, cercetat pentru ucidere din culpa

Barbatul care si-a pierdut duminica copilul de doar 3 ani si jumatate dupa ce cel mic a fost luat de o viitura in timp ce cei doi incercau sa traverseze un parau este cercetat de catre politisti pentru ucidere din culpa.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, se intoarce la puscarie pentru trei ani si jumatate

Ex-primarul Clujului, Sorin Apostu, se intoarce la puscarie, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, din care se scad cele 11 luni executate in arest preventiv. Sotia acestui si omul de afaceri Calin Stoia au primit condamnari cu suspendare.

Trei ani a stat cu lacatul pe usa. Se redeschide spitalul din Budesti

Spitalul Orasenesc Budesti are toate sansele sa fie redeschis, dupa ce mai bine de trei ani a stat cu lacatul pe usa. Unitatea medicala ce trata 36. 000 de pacienti anual ar putea deveni operationala din nou, insa cu internari doar pe timp de zi.

Simona Halep trebuie sa dea Marii Britanii aproape jumatate din banii castigati la Wimbledon

Simona Halep va ramane cu aproape jumatate din cele 440 de mii de lire sterline castigat la Wimbledon, relateaza Capital. Astfel, dupa ce isi va achita taxele in Marea Britanie, romanca va incasa 242 mii de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )