Libnet.ro
UNICEF

20:00

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul din Apuseni, a intrat in operatie

Antena3 Antena3,
Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul din Apuseni, a intrat in operatie

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul din Apuseni, este operat din nou astazi, la nas si la picioare. Medicii au amanat saptamana trecuta interventiile chirurgicale pentru ca Razvan Petrescu a. continuă pe Antena3

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a fost operat

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a suferit, luni, o interventie chirurgicala la piramida nazala si la femur, iar operatia a decurs foarte bine, afirma tatal.

Accidentul din Apuseni: informatii privind pozitia avionului de la Ministerul Apararii ...

Din raportul facut public de Guvern in legatura cu accidentul aviatic din Apuseni lipseste o informatie extrem de importanta, informatie care a aparut intr-o prima versiune a documentului: Ministerul Apararii a determinat distanta dintre ultima pozitie cunoscuta a avionului si locul prabusirii, si anume 2. 089 metri 2,09 km) potrivit Hotnews. ro. In raportul initial facut de vicepremierul Gabriel Oprea se arata ca daca Romatsa ar fi consultat datele de la MApN, s-ar fi redus aria de cautare a .

Noi date despre accidentul din Apuseni: Turnul de control, anuntat de ISU Crisana. Reactia operatorului, vai, ce naspa

Noi dat au aparut despre accidentul aviatic din Apuseni. Se pare ca o noua conversatie facuta publica releva faptul ca Turnul de control Oradea nu stia ca aeronava s-a prabusit, relateazaB1 TV. La ora.

Noi date despre accidentul din Apuseni: Turnul de control, anuntat de ISU Crisana. Reactia operatorului, vai, ce naspa (VIDEO)

Noi dat au aparut despre accidentul aviatic din Apuseni. Se pare ca o noua conversatie facuta publica releva faptul ca Turnul de control Oradea nu stia ca aeronava s-a prabusit, relateazaB1 TV. La ora.

Ce se intampla cu DESPAGUBIREA victimelor din accidentul din Apuseni. Declaratia oficiala a asiguratorului

Omniasig VIG isi va onora obligatiile care decurg din politele de asigurare incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie Civila pentru avionul implicat in accidentul din Apuseni si infirma informatiile .

Medicii isi continua misiunile salvatoare. De la tragedia din Apuseni, noua vieti au fost salvate prin transplant

Accidentul din Apuseni nu i-a descurajat pe medici. Chiar sambata dimineata, patru chirugi de la Fundeni si o asistenta au plecat la Craiova pentru prelevare a declarat coordonatorul de transplant Victor Zota.

Accidentul aviatic din Apuseni. Victimele au fost gasite dupa miros

Presedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a declarat ca victimele accidentului aviatic din Apuseni au fost gasite dupa miros de catre localnici, care au simtit fumul de la focul facut de raniti. Dumitrel a mai.

Robert Turcescu: Ponta si Dragnea erau la un restaurant italian cu mai multi jurnalisti, in timp ce echipajele cautau supravietuitorii accidentului din Apuseni/ Adevarul: Daciana Sarbu, la o mare petrecere a PSD in Cluj, in ziua inmormantarii lui Adrian

Jurnalistii Robert Turcescu B1), Mircea Marian Evenimentul Zilei) si Lucian Negrea Pesurse. ro) au scris sambata ca premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au petrecut mai multe ore la un restaurant italian din Bucuresti impreuna cu mai multi ziaristi, in timp ce echipajele incercau sa gaseasca victimele accidentului aviatic din Apuseni. Tot sambata, ziarul Adevarul scrie ca Daciana Sarbu, sotia premierului, impreuna cu Corina Cretu si mai multi fruntasi din PSD Cluj, au participat la o petrecere de aproximativ 1. 200 de persoane, intr-un hotel de 4 stele din Cluj, in timp ce la Bucuresti aveau loc funeraliile pilotului Adrian Iovan si studentei Aura Ion, morti in accidentul aviatic.

Guvernul da explicatii despre raportul intocmit in cazul accidentului aviatic din Apuseni.

Reprezentantii Guvernului au declarat ca raportul despre accidentul aviatic din Apuseni pus la dispozitia presei este doar o sinteza a raportului integral si de aceea nu contine anumite informatii, informeaza Mediafax. Materialul pus la dispozitia presei reprezinta o sinteza a Raportului pe care vicepremierul Gabriel Oprea l-a prezentat premierului Victor Ponta pe baza informarilor solicitate de la toate institutiile implicate si contine toate informatiile publice care nu aduc atingere .

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia audiaza mai multi martori in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Primii salvatori ajunsi la locul accidentului aviatic din Apuseni sunt audiati de procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia. Anchetatorii vor sa audieze si persoanele care au fost ranite in accident, insa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )