Libnet.ro
UNICEF

19:30

Coreea de Nord a efectuat un nou tir de racheta cu raza scurta de actiune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coreea de Nord a efectuat un nou tir de racheta cu raza scurta de actiune

Coreea de Nord a lansat duminica o racheta cu raza scurta de actiune de pe coasta de est, aparent in cadrul unor manevre, al patrulea tir de acest tip in decurs de doua zile, a anuntat un oficial sud-coreean, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Coreea de Nord a realizat un nou test de racheta, al cincilea intr-o serie de trei zile

Coreea de Nord a efectuat luni un nou test de tir al unei rachete cu raza scurta de actiune, fiind al cincilea in decurs de trei zile. Aceasta serie de teste l-au determinat pe secretarul general al ONU sa isi exprime ingrijorarea cu privire la riscul unor consecinte periculoase.

Coreea de Sud anunta un nou tir de racheta cu raza scurta de actiune din Coreea de Nord.

Racheta a fost trasa catre Marea Japoniei duminica dupa-amiaza, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al Ministerului sud-coreean al Apararii, fara sa ofere alte detalii. In urma cu o zi Phenianul a efectuat deja trei tituri similare, tot spre Marea Japoniei, potrivit ministerului. Seulul a criticat aceste actiuni, calificandu-le drept o provocare grava.

Coreea de Nord a lansat tiruri de racheta cu raza scurta de actiune inspre Marea Japoniei

Coreea de Nord a lansat sambata tiruri de racheta cu raza scurta de actiune inspre Marea Japoniei, aparent in cadrul unor manevre, a anuntat Ministerul sud-coreean al Apararii, citat de AFP.

Coreea de Nord a efectuat tiruri de rachete cu raza scurta de actiune

Coreea de Nord a efectuat sambata tiruri de rachete cu raza scurta de actiune catre Marea Japoniei, aparent in cadrul unor manevre, a anuntat Ministerul sud-coreean al Apararii, relateaza AFP.

Noi tensiuni in Peninsula Coreeana. Coreea de Nord a lansat inca o racheta cu raza scurta de actiune

Coreea de Nord a efectuat luni un nou test de tir al unei rachete cu raza scurta de actiune. Acesta este cel de-al cincilea test in decurs de trei zile. Seria de teste din ultimele zile l-au determinat pe secretarul.

Coreea de Nord isi continua manevrele militare. Phenianul a lansat o noua racheta cu raza scurta de actiune

Coreea de Nord a lansat duminica o racheta cu raza scurta de actiune de pe coasta de est, aparent in cadrul unor manevre, al patrulea tir de acest tip in decurs de doua zile, a anuntat un oficial sud-coreean,.

Coreea de Nord a lansat o noua racheta cu raza scurta in Marea Japoniei: Aceasta este a cincea, in decurs de trei zile

Coreea de Nord a lansat, luni, o a cincea racheta cu raza scurta in Marea Japoniei, dupa ce, la sfarsitul saptamanii a mai lansat patru, informeaza agentia de stiri Yonhap. Coreea de Nord a lansat.

Coreea de Nord a efectuat tiruri de rachete cu raza scurta catre Marea Japoniei

Coreea de Nord a efectuat sambata tiruri de rachete cu raza scurta de actiune catre Marea Japoniei, aparent in cadrul unor manevre, a anuntat Ministerul sud-coreean al Apararii, relateaza AFP, conform Mediafa.

Coreea de Nord a efectuat un nou test de racheta, al cincilea in trei zile.

Coreea de Nord a efectuat luni un nou test de tir al unei rachete cu raza scurta de actiune, al cincilea in decurs de trei zile, o serie de teste care l-au determinat pe secretarul general al ONU sa isi exprime ingrijorarea cu privire la riscul unei escalade periculoase, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Acest tir a fost confirmat de catre un purtator de cuvant al sefului Statului Major sud-coreean, care nu stia daca este vorba despre teste de rachete ghidate sau despre rachete trase cu .

Coreea de Nord continua sa lanseze rachete cu raza scurta in estul coastei

Coreea de Nord a lansat, astazi, a patra racheta cu raza scurta in ultimele doua zile, in ciuda dezaprobarilor oficialilor sud-coreeni, anunta AFP. Racheta a fost trasa spre Marea Japoniei estul coastei), ca si celelalte trei rachete lansate sambata.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )