Libnet.ro
UNICEF

23:00

Coreea de Nord a lansat o noua racheta cu raza scurta in Marea Japoniei: Aceasta este a cincea, in decurs de trei zile

B1 B1,
Coreea de Nord a lansat o noua racheta cu raza scurta in Marea Japoniei: Aceasta este a cincea, in decurs de trei zile

Coreea de Nord a lansat, luni, o a cincea racheta cu raza scurta in Marea Japoniei, dupa ce, la sfarsitul saptamanii a mai lansat patru, informeaza agentia de stiri Yonhap. Coreea de Nord a lansat. continuă pe B1

Coreea de Nord a lansat tiruri de racheta cu raza scurta de actiune inspre Marea Japoniei

Coreea de Nord a lansat sambata tiruri de racheta cu raza scurta de actiune inspre Marea Japoniei, aparent in cadrul unor manevre, a anuntat Ministerul sud-coreean al Apararii, citat de AFP.

Coreea de Nord a efectuat tiruri de rachete cu raza scurta de actiune

Coreea de Nord a efectuat sambata tiruri de rachete cu raza scurta de actiune catre Marea Japoniei, aparent in cadrul unor manevre, a anuntat Ministerul sud-coreean al Apararii, relateaza AFP.

Noi tensiuni in Peninsula Coreeana. Coreea de Nord a lansat inca o racheta cu raza scurta de actiune

Coreea de Nord a efectuat luni un nou test de tir al unei rachete cu raza scurta de actiune. Acesta este cel de-al cincilea test in decurs de trei zile. Seria de teste din ultimele zile l-au determinat pe secretarul.

Coreea de Nord isi continua manevrele militare. Phenianul a lansat o noua racheta cu raza scurta de actiune

Coreea de Nord a lansat duminica o racheta cu raza scurta de actiune de pe coasta de est, aparent in cadrul unor manevre, al patrulea tir de acest tip in decurs de doua zile, a anuntat un oficial sud-coreean,.

Coreea de Nord a lansat trei rachete cu raza scurta

Coreea de Nord a lansat, astazi, trei rachete cu raza scurta in estul coastei, transmite Reuters.

Coreea de Nord continua sa lanseze rachete cu raza scurta in estul coastei

Coreea de Nord a lansat, astazi, a patra racheta cu raza scurta in ultimele doua zile, in ciuda dezaprobarilor oficialilor sud-coreeni, anunta AFP. Racheta a fost trasa spre Marea Japoniei estul coastei), ca si celelalte trei rachete lansate sambata.

Coreea de Nord a efectuat tiruri de rachete cu raza scurta catre Marea Japoniei

Coreea de Nord a efectuat sambata tiruri de rachete cu raza scurta de actiune catre Marea Japoniei, aparent in cadrul unor manevre, a anuntat Ministerul sud-coreean al Apararii, relateaza AFP, conform Mediafa.

Coreea de Nord a efectuat un nou tir de racheta cu raza scurta de actiune

Coreea de Nord a lansat duminica o racheta cu raza scurta de actiune de pe coasta de est, aparent in cadrul unor manevre, al patrulea tir de acest tip in decurs de doua zile, a anuntat un oficial sud-coreean, relateaza AFP.

Coreea de Sud anunta un nou tir de racheta cu raza scurta de actiune din Coreea de Nord.

Racheta a fost trasa catre Marea Japoniei duminica dupa-amiaza, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al Ministerului sud-coreean al Apararii, fara sa ofere alte detalii. In urma cu o zi Phenianul a efectuat deja trei tituri similare, tot spre Marea Japoniei, potrivit ministerului. Seulul a criticat aceste actiuni, calificandu-le drept o provocare grava.

Coreea de Nord a realizat un nou test de racheta, al cincilea intr-o serie de trei zile

Coreea de Nord a efectuat luni un nou test de tir al unei rachete cu raza scurta de actiune, fiind al cincilea in decurs de trei zile. Aceasta serie de teste l-au determinat pe secretarul general al ONU sa isi exprime ingrijorarea cu privire la riscul unor consecinte periculoase.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )