Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cornel Nistorescu, despre declaratiile fostei sotii a lui Dan Condrea: Doamna aceea spune foarte multe adevaruri care arunca in aer misterul si aerul de preocupare pentru securitate nationala a SRI (VIDEO)

B1 B1,
Cornel Nistorescu, despre declaratiile fostei sotii a lui Dan Condrea: Doamna aceea spune foarte multe adevaruri care arunca in aer misterul si aerul de preocupare pentru securitate nationala a SRI (VIDEO)

Jurnalistul Cornel Nistorescu a comentat, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, dezvaluirile facute de fosta sotie a lui Dan Condrea. Este o moarte care trebuie cercetata. Eu nu pot. continuă pe B1

Ion Cristoiu, despre declaratiile fostei sotii a lui Dan Condrea: Nu iau nimic in serios la povestile astea ca stia ea ca era agent SIE. Hai sa fim seriosi, cand esti ofiter sub acoperire, nu stii aproape nici tu (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, marturia fostei sotii a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Cristoiu sustine ca este vorba despre o manipulare.

Cornel Nistorescu, despre afacerea Hexi Pharma: in plin scandal, Klaus Iohannis tine umbrela de imagine pentru toate institutiile de forta

Jurnalistul Cornel Nistorescu a scris pentru Cotidianul. ro despre bomba care a aparut in presa in urma descoperirii afecerii Hexi Pharma. Afacerea Hexi Pharma para a fi un mijloc perfect si de neoprit .

Presedintele Comisiei de control SIE sustine ca Dan Condrea nu era ofiter al Serviciului. Cine mai neaga declaratiile fostei sotii a omului de afaceri

Presedintele Comisiei de control SIE, Mihaita Calimente,sustine ca Dan Condrea nu era cadru al Serviciului. Corfneliu Baciu spune ca nu exista niciun deputat Georgescu in Comisia de sanatate care ar fi aparat interesele Hexi.

Ce spune fostul sef al SIE, Ioan Talpes, despre dezvaluirile fostei sotii a lui Condrea

Fosta sotie a lui Dan Condrea a facut, joi, declaratii conform carora patronul Hexi Pharma era ofiter SIE, ca a fost filat in permanenta de serviciile secrete si ca toate plangerile sale au fost ignorate de autoritati.

Marturii socante ale fostei sotii a lui Dan Condrea: Cu siguranta a fost ofiter SIE, a fost filat in permanenta de SIE si de CIA. Daca nu divorta, traia (VIDEO)

Marturii socante facute de sotia lui Dan Condrea la iesirea din Tribunalul Bucuresti. Laura Georgescu spune ca a fost sunata si amenintata de un agent CIA care i-a transmis sa nu mai dea declaratii pentru c.

Marturiile fostei sotii a lui Condrea starnesc controverse. Care sunt principalele reactii dupa dezvaluirile privind spagile date de patronul Hexi Pharma (VIDEO)

Marturiile fostei sotii a lui Dan Condrea agita spiritele. Fostul director al SRI Costin Georgescu spune ca acuzatiile femeii trebuie verificate imediat. Printre altele, fosta sotie a lui Condrea sustine ca ar av.

Lista numelor de agenti ai serviciilor si oameni din sistem implicati in scandalul Dan Condrea Hexi Pharma: Dezvaluirile bomba ale fostei sotii (VIDEO)

Informatii de o gravitate extrema facute de Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, decedat in conditii suspecte dupa declansarea scandalului Hexi Pharma. Ea a spus ca fostul ei sot era ofiter.

Cine a fost ultima persoana cu care s-a vazut Dan Condrea. Marturia exclusiva a fostei sotii

Fosta sotie a lui Dan Condrea a declarat, in ziua accidentului, ca patronul Hexi Pharma se intorcea de la Ploiesti in momentul tragediei. Mi-a adus dimineata copilul. Mi-a spus ca.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )