Libnet.ro
UNICEF

18:00

Costescu: Presedintele Klaus Iohannis ar putea avea un avion prezidential, pana la finalul anului

România Liberă România Liberă,
Costescu: Presedintele Klaus Iohannis ar putea avea un avion prezidential, pana la finalul anului

Presedintele Klaus Iohannis ar putea avea un avion prezidential, pana la finalul anului, a declarat, miercuri, Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria. continuă pe România Liberă

Principesa Margareta s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis

Principesa Margareta s-a intalnit, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni. in cadrul intrevederii, ei au discutat despre colaborarea dintre Coroana romana si autoritatile statului, dar si despre activitatea publica a Familiei Regale, la nivel national si international.

Principesa Margareta s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis

Principesa Margareta s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis. Seful statului i-a transmis urari de sanatate Regelui Mihai. Regele Mihai I a fost externat, marti,.

Iolanda Balas, decorata post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane Iolanda Balas cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Ofiter.

and Sefi din politie, eliberati din functie de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele pentru incetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne MAI) in cazul a patru chestori de politie, informeaza Administratia Prezidentiala.

Radu Tudor, scrisoare emotionanta pentru presedintele Klaus Iohannis

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor ii adreseaza o scrisoare publica presedintelui Romaniei Klaus Iohannis in numele rockerilor din Romania, din randul carora a marturisit ca face.

Florin Piersic, Stela Popescu si Cargo vor fi decorati de Klaus Iohannis. Cine va primi distinctia cea mai inalta

Presedintele Klaus Iohannis ii va decora astazi pe actorii Florin Piersic si Stela Popescu, dar si pe membrii formatiei Cargo. Ceremonia va avea loc la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 17. Decretele de decorare au fost semnate de catre seful statului in perioada decembrie 2015-ianuarie 2016.

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Anuntul facut de Presedintie. Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis se va afla joi si vineri, la Bruxelles, unde va participa la reuniunea Consiliului European, anunta Administratia Prezidentiala. Pe ordinea de zi a reuniunii figureaza masuri.

Principesa Margareta s-a intalnit cu Klaus Iohannis. Mesajul presedintelui pentru Regele Mihai

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, s-a intalnit astazi la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat trimis de Casa Regala.

Seful DGA si unul dintre adjunctii sai, eliberati din functie de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretele pentru incetarea raporturilor de serviciu ale sefului Directiei Generale Anticoruptie, chestorul principal de politie Janica Arion-Tiganasu, si ale adjunctului acestuia, chestorul de politie Genu-Eduard Radu, cu Ministerul Afacerilor Interne.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )