Libnet.ro
UNICEF

09:00

O creatura imensa, pe malul unui tarm din Indonezia. Oamenii de stiinta incearca sa descopere ce anume este (VIDEO)

B1 B1,
O creatura imensa, pe malul unui tarm din Indonezia. Oamenii de stiinta incearca sa descopere ce anume este (VIDEO)

Ramasitele unei creaturi uriase au ajuns la malul unui tarm din Indonezia si i-au speriat pe localnici. Cel mai ciudat este faptul ca nimeni nu poate spune cu certitudine ce fel de animal este si cum a ajuns ac. continuă pe B1

O uriasa creatura a aparut din senin in apropierea unei plaje din Indonezia. Oamenii sunt ingroziti. Nu au mai vazut in viata lor asa ceva (FOTO+VIDEO)

O misterioasa creatura si-a facut aparitia in apropiere de o plaja, in provincia Maluku, estul Indoneziei. Vietatea, care aduce cu un urias calmar, masoara peste 10 metri. Localnicii spun ca nu.

Aparitie socanta pe o plaja din Indonezia! Ce spun localnicii - VIDEO

O carcasa gigantica a fost descoperita pe o plaja din provincia indoneziana Maluku, porivit The Telegraph. Asrul Tuanakota, in varsta de 37 de ani, a gasit creaturia si a declarat ca initial a.

Apel de trezire la realitate a unui terapeut din Cluj: Oamenii evadeaza, de obicei, fie in calatorii, fie in retele sociale. E timpul sa facem invers aceasta calatorie

La Cluj incepe marti, 16 mai, o serie de intalniri cu tema Marea evadare iN realitate, in care terapeutul Cristina Varo urmareste sa-i ajute pe oameni sa se reconecteze cu cei din jur, sa iasa, pentru o seara, din mediul virtual si sa aiba discutii fata in fata. Evenimentul de marti e unul caritabil, banii donati vor merge pe rechizite la mai multe scoli din Nepal.

Afirmatie CONTROVERSATA a uneia dintre cele mai BOGATE femei din lume: Oamenii SARACI sunt saraci pentru ca sunt LENESI si BETIVI (FOTO)

Una dintre cele mai instarite femei din lume, Gina Rinehart, nu se sfieste sa spuna ceea ce crede cand vine vorba despre oamenii saraci. Din punctul ei de vedere, oamenii ajung in aceasta.

Subiectele Zilei: Sex pe Facebook cu peste 500 de femei. Recordul unui pervers din Romania; Drama pentru o mama din Romania. A mers la executorul judecatoresc cu fetita de mana ca s-o predea tatalui ei, cetatean italian; Motivul incredibil pentru care 80

O firma la care este asociat ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a fost scutita de impozit pentru urmatorii doi ani. Alte 4. 900 de firme pot doar spera sa fie iertate de penalitati. Consiliul Municipal Galati a scutit. Filme porno cu o liceanca de bani gata din Iasi. Cum s-au raspandit imaginile deocheate si au ajuns la parinti. Fiica minora a administratorului unui.

Un avion militar japonez a disparut, luni, de pe radar in apropierea unui aeroport din insula Hokkaido

Un avion militar japonez, care avea la bord patru membri ai echipajului, a disparut de pe radar, luni, in apropiere de aeroportul Hakodate din insula Hokkaido, a anuntat Ministerul japonez al Apararii, potrivit Mediafax.

Pasagerii unui aeroport din Canada au fost ingroziti. Ce au vazut pe tavan - VIDEO

Un raton a reusit sa intre in Aeroportul International Pearson din Toronto, Canada, unde a ingrozity toti pasagerii, potrivit globalnews. ca. Animalul a ajuns in tavanul de deasupra terminalelor,.

Bomba descoperita in curtea unui liceu din Resita

O bomba de mari dimensiuni a fost descoperita in curtea Colegiului Mircea Eliade din Resita. Aceasta se afla la mai putin de jumatate de metru sub pamant, langa cel mai mare corp de cladire al.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )