Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce cred SUA despre unirea Republicii Moldova cu Romania

România Liberă România Liberă,
Ce cred SUA despre unirea Republicii Moldova cu Romania

Ambasadorul SUA la Chisinau a declarat, intr-un interviu acordat postului Moldova 1, ca Republica Molodva trebuie sa ramana un stat suveran si independent in interiorul unor granite sigure si ca unirea tarii cu Romania nu este o alegere practica indiferent de motiv, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce crede SUA despre unirea Republicii Moldova cu Romania

Ambasadorul SUA la Chisinau a declarat, intr-un interviu acordat postului Moldova 1, ca Republica Molodva trebuie sa ramana un stat suveran si independent in interiorul unor granite sigure si ca unirea tarii cu Romania nu este o alegere practica indiferent de motiv, transmite Mediafax.

Ambasadorul SUA la Chisinau, vesti proaste despre unirea dintre Moldova si Romania

Cu ocazia sarbatoririi a25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova, ambasadorul american de la Chisinau, James Pettit, respinge ideea unei eventuale uniri a Moldovei cu Romania,.

Romania este hotarata sa sprijine proiectele de imbunatatirea a vietii cetatenilor Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj omologului sau moldovean, Nicolae Timofti, cu prilejul Zilei Independentei Republicii Moldova, in care afirma hotararea ferma privind sprijinirea proiectelor pentru imbunatatirea vietii cetatenilor din aceasta tara si ''implinirea destinului lor european ''.

Romania reafirma sprijinul sau pentru parcursul european al Republicii Moldova

Romania reafirma sprijinul sau plenar pentru parcursul european al Republicii Moldova si pentru procesul de reforme democratice si de modernizare a statului, in consens cu asteptarile cetatenilor tarii vecine, se arata intr-un comunicat transmis sambata AGERPRES de Ministerul Afacerilor Externe.

Romania reafirma sprijinul sau pentru parcursul european al Republicii Moldova

Romania reafirma sprijinul sau plenar pentru parcursul european al Republicii Moldova si pentru procesul de reforme democratice si de modernizare a statului, in consens cu asteptarile cetatenilor tarii vecine, se arata intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Nicolae Timofti: Viitorul Republicii Moldova este numai in familia tarilor din UE

Personal, vad viitorul Republicii Moldova numai in familia tarilor Uniunii Europene, a declarat presedintele republicii, Nicolae Timofti, intr-un interviu acordat Moldpres cu ocazia a 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova.

Vad viitorul Republicii Moldova numai in familia tarilor din UE

Personal, vad viitorul Republicii Moldova numai in familia tarilor Uniunii Europene, a declarat presedintele republicii, Nicolae Timofti, intr-un interviu acordat Moldpres cu ocazia a 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova.

Partidele pro-ruse nu doresc intreruperea parcursului european al Republicii Moldova

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca, in cursul vizitei la Chisinau, a primit semnale inclusiv de la partidele considerate pro-ruse, conform carora acestea nu ar dori intreruperea parcursului european al Republicii Moldova.

Delegatie a CJD, la aniversarea a 25 de ani de la proclamarea Independentei Republicii Moldova

La invitatia Presedintelui Consiliului Raional Ialoveni, Anatolie Dimitriu, o delegatie a Consiliului Judetean Dambovita participa in perioada 26 - 28 august 2016 la festivitatile prilejuite de aniversarea a 25 de ani de la proclamarea Independentei Republicii Moldova.

VIDEO Socialistii cer Curtii Constitutionale retragerea cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu

Reprezentantii PSRM au depus vineri, 26 august, o contestatie la Curtea Constitutionala prin care cer sa fie verificata legalitatea privind acordarea cetateniei Republicii Moldova fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )