Libnet.ro
UNICEF

12:00

Creditarea pentru companii va creste in 2015, pentru prima data in ultimii patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Creditarea pentru companii va creste in 2015, pentru prima data in ultimii patru ani

Creditarea pentru companii va creste in 2015, pentru prima data in ultimii patru ani, iar creditul ipotecar va atinge un maxim istoric in zona euro, se arata in raportul EY, Eurozone Outlook for Financial Services EOFS). continuă pe Ziarul Bursa

Supermodelul Coco Rocha a devenit mama pentru prima data

Misiune indeplinita pentru Coco Rocha. Supermodelul canadian a devenit pentru prima data mama, dupa ce a dat nastere unei fetite.

Tiger Woods, pentru prima data in afara Top 100 al celor mai buni jucatori de golf

Tiger Woods a iesit din Top 100 al celor mai buni jucatori de golf, pentru prima data in cariera, scrie BBC. Sportivul de 39 de ani, care a petrecut un numar record de saptamani ca lider al clasamentului, 683,.

Romanii nu vor sa lucreze pentru companii cu o reputatie proasta

Peste trei sferturi dintre romani considera ca reputatia unei companii este importanta atunci cand isi cauta un loc de munca, doua treimi nu vor sa lucreze pentru companii cu o reputatie proasta, iar 16% ar avea curajul sa denunte suspiciuni de.

Live Text Miami 2015. Halep - Giorgi: 0-0. Cele doua se intalnesc pentru prima data

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, de la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Camila Giorgi, 37 WTA, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Miami.

Activistii Al Qaida au cucerit orasul sirian Idlib pentru prima data de la izbucnirea conflictului armat in tara

Gruparile islamiste, intre care Frontul Al Nusra, o ramura Al Qaida activa in Siria, au ocupat orasul sirian Idlib, potrivit Observatorul Sirian al Drepturilor Omului, citat de Pagina de Politica. Militantii Al.

Testamentul lui Alfred Nobel, expus pentru prima data in public, in Suedia

Testamentul lui Alfred Nobel, care include clauzele speciale referitoare la infiintarea celebrelor premii care poarta numele savantului si industriasului suedez, a fost expus pentru prima data in public, in Muzeul Nobel din Stockholm, informeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )