Libnet.ro
UNICEF

16:30

Creditele care ar putea avea rate mai mari cu 30-40%

Antena3 Antena3,
Creditele care ar putea avea rate mai mari cu 30-40%

Ratele la creditele acordate prin programul Prima Casa ar putea creste pana la sfarsitul anului urmator cu 30-40%, intrucat revenirea inflatiei ar putea urca ROBOR dobanda la trei luni din piata interbancara), in. continuă pe Antena3

Creditele Prima Casa ar putea avea rate mai mari cu 30-40% pana la finele anului urmator

Ratele la creditele acordate prin programul Prima Casa ar putea creste pana la sfarsitul anului urmator cu 30-40%, intrucat revenirea inflatiei ar putea urca ROBOR dobanda la trei luni din piata interbancara), in functie de care se calculeaza dobanda.

Cum a fost anul 2015 pentru doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania

Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au inregistrat afaceri cumulate anul trecut de peste 347 milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari comparativ cu anul precedent,.

Cum au mers, anul trecut, afacerile celor mai mari producatori de bere din Romania

Afacerile cumulate ale Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au fost, anul trecut, de peste 347 de milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari decat in anul 2014.

Cele mai mari 75 de companii din ITC in 2015

Cele mai mari 75 de companii din telecomunicatiilor si al dezvoltarii de software si-au majorat anul trecut afacerile cu 11, 4% fata de 2014, arata datelor furnizate Wall-Street. ro de catre Registrul Comertului.

Vesti bune pentru romanii cu credite in lei. Ratele ar putea scadea din luna iulie

Romanii care au contractat credite in lei ar putea achita rate mai mici chiar din luna iulie, dupa ce indicatorul financiar ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza dobanda variabila pentru imprumuturile in moneda nationala, a coborat la un nou minim istoric.

Politia din California a retinut un barbat inarmat care declara ca merge la o parada gay. Ar putea avea legatura cu atacul din Florida

Politia din California a arestat un barbat care avea asupra sa arme de atac, munitie si posibile dispozitive explozive si care ar fi spus ca se afla in zona Los Angeles pentru parada gay.

Un nou proiect de lege: Romanii ar putea avea liber in timpul saptamanii, daca o zi de sarbatoare legala pica in weekend

Angajatii din Romania ar putea primi liber in timpul saptamanii, daca o zi de sarbatoare legala pica in weekend. Noua propunere de modificare a Codului Muncii a fost depusa la Parlament si ar putea intra in vigoare de anul viitor.

ODIMM: Companiile cu potential de crestere ar putea avea acces mai convenabil la credite

Organizatia pentru Dezvoltarea intreprinderilor Mici si Mijlocii ODIMM) propune mai multe solutii pentru facilitarea accesului la resurse financiare pentru companiile cu potential de crestere din Republica Moldova.

TOP cele mai mari agentii de turism: ce profit fac din vacantele romanilor in tara si in lume

Christian Tour, condusa de Marius Pandel, este cea mai mare agentie de turism dupa cifra de afaceri din 2015, in crestere de altfel fata de anul precendent, insa in ce priveste profitul net, Business Travel Turism conduce detasat la fel ca in 2014.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )