Libnet.ro
UNICEF

12:00

Crescator din Stefanesti: Oul de strut este la mare cautare de Paste

Adevărul Adevărul,
Crescator din Stefanesti: Oul de strut este la mare cautare de Paste

Oul de strut poate fi cea mai potrivita achizitie pentru Paste. Costa 100 de lei, cantareste peste 2 kilograme si poate avea multiple intrebuintari: asigura masa pentru vreo 30 de persoane, poate fi pe post de bibelou si, va vine sa credeti sau nu, de icoana. Mai in gluma mai in serios unii sunt dispusi sa picteze pe el un chip de sfant, sa-l sfinteasca la biserica si apoi sa se-nchine la el. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Crescator din Stefanesti: Oul de strut este la mare cautare de Paste

Oul de strut poate fi cea mai potrivita achizitie pentru Paste. Costa 100 de lei, cantareste peste 2 kilograme si poate avea multiple intrebuintari: asigura masa pentru vreo 30 de persoane, poate fi pe post de bibelou si, va vine sa credeti sau nu, de icoana. Mai in gluma mai in serios unii sunt dispusi sa picteze pe el un chip de sfant, sa-l sfinteasca la biserica si apoi sa se-nchine la el.

Separatistii prorusi mentin controlul asupra administratiei din Donetk, dar situatia este calma

Fortele separatiste proruse continuau sa controleze, sambata dimineata, intr-o atmosfera de calm, administratia regionala din Donetk, in estul Ucrainei, dupa ce au respins acordul de la Geneva privind detensionarea situatiei din tara. Aproximativ 50 de simpatizanti prorusi erau reuniti in jurul impozantei cladiri, ocupata de lideri ai Republicii Donetk autoproclamate si inconjurata de saci de nisip, pneuri si mobile rasturnate folosite ca baricade, sub supravegherea unor barbati cu cagule.

Evrei din Ucraina risca DEPORTAREA. Este o initiativa grotesca

Intr-un ecou infiorator al Holocaustului, evreii din estul Ucrainei au fost somati sa se inregistreze pe liste speciale, noteaza Daily Mail. Fortele pro-ruse din Donetk au cerut evreilor peste 16 ani sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )