Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO VIDEO Crescator din Stefanesti: Oul de strut este la mare cautare de Paste

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Crescator din Stefanesti: Oul de strut este la mare cautare de Paste

Oul de strut poate fi cea mai potrivita achizitie pentru Paste. Costa 100 de lei, cantareste peste 2 kilograme si poate avea multiple intrebuintari: asigura masa pentru vreo 30 de persoane, poate fi pe post de bibelou si, va vine sa credeti sau nu, de icoana. Mai in gluma mai in serios unii sunt dispusi sa picteze pe el un chip de sfant, sa-l sfinteasca la biserica si apoi sa se-nchine la el. continuă pe Adevărul

Crescator din Stefanesti: Oul de strut este la mare cautare de Paste

Oul de strut poate fi cea mai potrivita achizitie pentru Paste. Costa 100 de lei, cantareste peste 2 kilograme si poate avea multiple intrebuintari: asigura masa pentru vreo 30 de persoane, poate fi pe post de bibelou si, va vine sa credeti sau nu, de icoana. Mai in gluma mai in serios unii sunt dispusi sa picteze pe el un chip de sfant, sa-l sfinteasca la biserica si apoi sa se-nchine la el.

FOTO VIDEO Cazinoul din Constanta - ruinele care dau bine in videoclipuri

Cazinoul din Constanta sta sa cada, dar cladirea darpanata traieste o a doua viata in videoclipurile artistilor in voga din Romania. Cazinoul este doar un decor si asta pentru ca se potriveste bine cu mesajul melodiilor: relatii terminate, tristete si amintiri despre o viata mai buna.

FOTO VIDEO Povestea icoanei nepictate de mana de la Piatra Scrisa

Icoana a fost descoperita abia atunci cand s-a dorit realizarea unui tunel pentru calea ferata Caransebes-Orsova dar misterul picturii este inca nedezlegat.

FOTO VIDEO Junii Brasovului, o traditie de Paste unica in Europa

Brasovul este singurul oras din Romania, dar si din Europa unde in zilele de Paste oamenii au parte de o traditie deosebita. Obiceiurile Junilor atrag mii de turisti straini, dar si mii de brasoveni.

FOTO VIDEO Inundatii in comuna Stolnici: Zeci de gospodarii sunt afectate, oamenii se cearta intre ei, acuzand ca au acoperit santurile

Inundatiile provocate de ploile din ultima vreme, in loc sa-i uneasca pe sateni, sa se ajute intre ei pentru a scoate apa din gospodarii, au creat un adevarat scandal. Suparati, localnicii din comuna Stolnici, s-au injurat ca la usa cortului, aruncand vina unii asupra altora, pentru ca nu si-au curatat santurile.

FOTO VIDEO Trei oameni au murit intr-un accident rutier pe soseaua Hunedoara Calan

Trei oameni au murit, iar un alt hunedorean a fost ranit, intr-un accident rutier petrecut in aceasta seara pe soseaua Hunedoara Calan, la iesirea din satul Hasdat.

FOTO VIDEO Filmul saptamanii: Marea frumusete, o sclipitoare lovitura de cinema care iti face inima sa explodeze

Drama cu accente comice Marea frumusete/ La Grande Bellezza/ The Great Beauty, recompensat cu premiul Oscar la categoria Cel mai bun strain, poate fi vizionat pe marile ecrane din Romania.

FOTO VIDEO Oameni strazii au primit o masa calda de la Asociatia Sprijin pentru viata

Oamenii saraci din Pitesti, care dorm sub cerul liber, au primit, aseara, in parcul 1907, o masa calda. Reprezentantii Asociatiei Sprijin pentru viata le-au impartit hrana, haine si paturi, pentru a intra si ei, oarecum, in spiritul sarbatorilor de Paste .

FOTO VIDEO Primarul Tudor Pendiuc a daruit copiilor oua de ciocolata in spiritual sarbatorilor pascale

Edilul orasului Pitesti, Tudor Pendiuc, a daruit, astazi, oua de ciocolata copiilor care au mers in Piata Primariei pentru a vedea aranjamentul specific Sarbatorilor de Paste. Iepurasii vii si gainile din casuta special amenajata au facut senzatie printre micuti.

FOTO VIDEO Un barbat si-a dat foc in fata sediului Politiei Locale si doi agenti i-au stins flacarile cu gecile de politisti

Un barbat si-a dat foc in fata sediului Politiei Locale din Pitesti. Doi agenti au incercat sa stinga flacarile ce-i acoperisera trupul, si-au dat jos gecile de la uniforma si le-au pus peste el.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )