Libnet.ro
UNICEF

18:00

Creste cota unica la 22%? Chitoiu: PNL nu sustine aceasta masura

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Creste cota unica la 22%? Chitoiu: PNL nu sustine aceasta masura

PNL nu sustine si nu va sustine orice masura de crestere a cotei unice de 16%, declara vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, potrivit unui comunicat de presa transmis astazi de formatiunea politica. continuă pe Wall-Street Ro

Bombele anului 2014? Creste cota unica si scade TVA

Liderii USL au vorbit la finalul ultimei sedinte a Uniunii despre varianta reducerii TVA si cresterii cotei unice in contextul discutiilor legate de constructia bugetara pentru anul 2014, au declarat surse din USL, potrivit Mediafax.

Ultima propunere lansata de Victor Ponta: TVA si cota unica la 22%

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a propus in ultima sedinta a USL o noua varianta pentru a incasa bani la buget incepand cu anul viitor, scaderea TVA-ului de la 24% la 22% si cresterea cotei unice de la 16% si 22%, potrivit site-ului gandul. info, care citeaza surse din USL.

UPDATE Ultima propunere lansata de Victor Ponta: TVA si cota unica de 22%

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a propus in ultima sedinta a USL o noua varianta pentru a incasa bani la buget incepand cu anul viitor, scaderea TVA-ului de la 24% la 22% si cresterea cotei unice de la 16% si 22%, potrivit site-ului gandul. info, care citeaza surse din USL.

Crin Antonescu: Cota unica ramane 16%

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi la Slatina ca nivelul cotei unice va ramane cel actual, asa cum prevede si programul de guvernare, respectiv 16%. Cota unica ramane cum am stabilit si cum scrie si in programul de guvernare 16%, a declarat Antonescu, co-presedinte al USL, citat de Agerpres.

Chitoiu: PNL nu va sustine orice masura de crestere a cotei unice de 16%

Update 09:56 Chitoiu: La nivelul USL a avut loc o discutie informala, in perspectiva constructiei bugetului pe 2014 Vicepremierul liberal, Daniel Chitoiu, a declarat ca Partidul National Liberal PNL) nu sustine si nu va sustine orice masura de crestere a cotei unice de 16%, se arata intr-un comunicat transmis azi de formatiunea politica, citat de sursele de presa.

Noua disputa PSD-PNL: salarii si pensii contra cota unica.

Cresterea cotei unice de la 16% la 22% si scaderea TVA de la 24% la 22% este varianta invocata de premierul Victor Ponta in cadrul USL pentru cresterea incasarilor bugetare. O alta varianta ar fi cota unica de 20% si TVA de 22%. Victor Ponta le-a explicat liberalilor ca masura ar putea sa fie aplicata de la 1 ianuarie 2014. Premierul a spus ca incasarile la buget pe primele noua luni ale lui 2013 sunt sub cele prognozate, cu sase miliarde de lei. Cu toate acestea liberalii au anuntat ca se opun .

Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu: PNL nu sustine si nu va sustine orice masura de crestere a cotei unice de 16%

Partidul National Liberal nu sustine si nu va sustine orice masura de majorare a cotei unice, a anuntat vicepresedintele PNL Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Crin Antonescu la B1 TV: Cu liberalii la guvernare cota unica nu va creste

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat la B1 TV ca liberalii nu vor accepta cresterea cotei unice atata timp cat vor fi la guvernare. Antonescu a confirmat ca a existat o discutie in acest sens intre premierul victor Ponta si ministrul Daniel Chitoiu. Liderii USL au vorbit la finalul ultimei sedinte a Uniunii despre varianta reducerii TVA si cresterii cotei unice in contextul discutiilor legate de constructia bugetara pentru anul 2014, potrivit Mediafax. Pentru inceputul discutiilor a fost vehiculat un cuantum de 20 sau 22% pentru cota unica, respectiv pentru TVA sau o aducere a ambelor la un acelasi nivel, in functie de eventuale simulari realizate pentru bugetul pe 2014.

VIDEO Presedintele Senatului, Crin Antonescu, la Slatina: Cota unica de impozitare nu se va misca in sus de la 16 %

Presedintele Senatului si, totodata, al PNL, Crin Antonescu, s-a aflat, joi 24 octombrie, in municipiul Slatina cu ocazia unei vizite oficiale. El a fost insotit de catre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si Mihai Voicu, ministru pentru relatia cu Parlamentul. in cadrul conferintei de presa ulterioara vizitei, Crin Antonescu a dezmintit zvonurile din ultimele zile potrivit carora nivelul cotei unice de impozitare va creste.

Cota unica isca IRONII in USL: ce spune Dragnea despre Chitoiu

Vicepremierul Liviu Dragnea l-a ironizat, joi, pe ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, aratand ca, din cate isi aduce aminte, acesta era ministru si ca, impreuna cu ANAF, se ocupa de colectarea veniturilor si nu de a spune ca nu e de acord.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )