Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu: PNL nu sustine si nu va sustine orice masura de crestere a cotei unice de 16%

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu: PNL nu sustine si nu va sustine orice masura de crestere a cotei unice de 16%

Partidul National Liberal nu sustine si nu va sustine orice masura de majorare a cotei unice, a anuntat vicepresedintele PNL Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Chitoiu: PNL nu va sustine orice masura de crestere a cotei unice de 16%

Update 09:56 Chitoiu: La nivelul USL a avut loc o discutie informala, in perspectiva constructiei bugetului pe 2014 Vicepremierul liberal, Daniel Chitoiu, a declarat ca Partidul National Liberal PNL) nu sustine si nu va sustine orice masura de crestere a cotei unice de 16%, se arata intr-un comunicat transmis azi de formatiunea politica, citat de sursele de presa.

Creste cota unica la 22%? Chitoiu: PNL nu sustine aceasta masura

PNL nu sustine si nu va sustine orice masura de crestere a cotei unice de 16%, declara vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, potrivit unui comunicat de presa transmis astazi de formatiunea politica.

Chitoiu nu promite 6% din PIB la Educatie. Studentii AMENINTA cu proteste.

Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a declarat, in fata studentilor de la Universitatea de Vest Timisoara, ca nu poate promite ca in bugetul pe 2014 vor fi prevazuti 6% din PIB pentru Educatie, dar sumele vor fi mai mari fata de acest an. Ca reactie la declaratiile ministrului, studentii au amenintat cu declansarea unor proteste, transmite Mediafax. Sumele pentru Educatie in 2014 vor fi mai mari decat in 2013, dar nu putem promite ca vor atinge sase la suta din PIB, a raspuns Daniel .

Cota unica isca IRONII in USL: ce spune Dragnea despre Chitoiu

Vicepremierul Liviu Dragnea l-a ironizat, joi, pe ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, aratand ca, din cate isi aduce aminte, acesta era ministru si ca, impreuna cu ANAF, se ocupa de colectarea veniturilor si nu de a spune ca nu e de acord.

Cum se vede cultura romana in lume cu bani putini. Ministrul Culturii, Daniel Barbu: Prezenta Romaniei la Targul de la Frankfurt a fost onorabila/ Paul Balogh, Read Forward: Standul Romaniei a fost mai rau ca niciodata

S-a trecut un soi de linie rosie in privinta prezentei Romaniei la Targul de Carte de la Frankfurt. Urat a fost standul Romaniei de cand stiu eu targul, dar anul asta a fost mai rau ca niciodata, a declarat pentru HotNews. ro Paul Balogh, de la Read Forward, prezent la targ cu stand propriu. Dupa ce Gandul a publicat relatari ale unor editori si scriitori care au descris standul Romaniei drept unul mizerabil, ministrul Culturii, Daniel Barbu - in calitate de organizator al prezentei Romaniei la Frankfurt, a declarat pentru HotNews. ro ca prezenta a fost una corecta. Nu am fost acolo, dar am vazut poze, a continuat Barbu, precizand ca in fotografiile Ministerului se vede si public. Ana Andreescu, consilier in cadrul Ministerului Culturii, a precizat pentru HotNews. ro ca standul Romaniei a fost 34. 000 de euro si a fost urat din cauza bugetului mic.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )