Libnet.ro
UNICEF

23:00

Crimeea: Zeci de oameni inarmati au preluat controlul cladirilor oficiale si au arborat drapelul rus

Hotnews Hotnews,
 Crimeea: Zeci de oameni inarmati au preluat controlul cladirilor oficiale si au arborat drapelul rus

Zeci de oameni inarmati au preluat joi controlul sediului guvernului din Crimeea, peninsula rusofona din sudul Ucrainei, pe care au arborat drapelul rus, relateaza AFP si Reuters. 20: Presedintele interimar face apel la calm dupa capturarea cladirilor din Crimeea de criminali in haine militaresti. continuă pe Hotnews

VIDEO Crimeea: Zeci de oameni inarmati au preluat controlul cladirilor oficiale si au arborat drapelul rus

Zeci de oameni inarmati au preluat joi controlul sediului guvernului din Crimeea, peninsula rusofona din sudul Ucrainei, pe care au arborat drapelul rus, relateaza AFP si Reuters. 20: Presedintele interimar face apel la calm dupa capturarea cladirilor din Crimeea de criminali in haine militaresti. Urmareste aici desfasurarea LIVE TEXT a evenimentelor din Ucraina.

Crimeea: barbati inarmati neidentificati au preluat controlul palamentului

Mai multi barbati inarmati au ocupat cladirile guvernului regional si al parlamentului din Crimeea, potrivit agentiei Interfax, citand un lider tatar local, amenintand suveranitatea noii administratii de la Kiev asupra republicii autonome majoritar rusa.

Persoane inarmate au preluat controlul asupra Parlamentului si Guvernului din Crimeea

Parlamentul si Guvernul din Crimeea au fost ocupate, joi dimineata, de persoane inarmate neidentificate care au arborat steaguri rusesti pe aceste cladiri, anunta AFP. O sursa din cadrul Parlamentului a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )