Libnet.ro
UNICEF

14:00

Criminalul femeii transate si aruncate in Arges a fost prins: Barbatul fusese eliberat din inchisoare in urma cu o luna

B1 B1,
Criminalul femeii transate si aruncate in Arges a fost prins: Barbatul fusese eliberat din inchisoare in urma cu o luna

Criminalul femeii transate si aruncate in raul Arges a fost prins. Potrivit anchetatorilor, acesta este recidivist si a fost eliberat din inchisoare in urma cu doar o luna. Barbatul este din judetul Arges. continuă pe B1

Cazul femeii transate si aruncate in raul Arges: Florin Minzararu si-a recunoscut fapta in fata procurorilor

Principalul suspect in cazul femeii de 36 de ani, din Valea Mare, judetul Dambovita, descoperita transata in raul Arges, si-a recunoscut fapta in fata procurorilor de la Parchetul General. Florin Minzararu este recidivist si a mai fost inchis pentru viol.

Cazul femeii transate si aruncate in Raul Arges: Florin Minzararu si-a recunoscut fapta in fata procurorilor

Principalul suspect in cazul femeii de 36 de ani, din Valea Mare, judetul Dambovita, descoperite transate in Raul Arges, si-a recunsocut fapta in fata procurorilor de la Parchetul General. Florin Minzararu este recidivist si a mai sfost inchis pentru viol.

Cautarile continua in cazul femeii transate si aruncate in Arges: Politistii au descoperit o parte din corpul victimei

Sute de politisti si jandarmi cauta in continuare sa desfaca itele tot mai incurcate ale cazului femeii transate si aruncate in raul Arges. in urma cautarilor intense, anchetatorii au dat peste un.

FOTO Cazul femeii transate, al carei cadavru a fost gasit in Arges: anchetatorii au gasit o mana pe albia raului

Anchetatorii din Dambovita au anuntat ca au gasit, miercuri, un nou fragment din trupul transat al femeii de 36 de ani, descoperite in urma cu cinci zile, de un cioban, transata. Fragmentul din trupul femeii a fost zarit de pompierii damboviteni intr-o zona cu apa mai mica, foarte aproape de locul unde a fost descoperit initial cadavrul.

Cazul femeii transate si aruncate in Arges: Pompierii au gasit inca un fragment din corpul acesteia

Pompierii au gasit, miercuri, in raul Arges inca un fragment din corpul femeii care a fost ucisa si transata, mai exact o mana. Oamenii legii scotocesc malul raului din zona localitatii Ionesti, din.

A fost prins autorul in cazul femeii de 36 de ani, gasita transata in Raul Arges. Criminalul a mai facut inchisoare pentru viol!

Dupa cinci zile de cautari neintrerupte de indicii si probe, politistii din Dambovita au dat de urma criminalului care a transat fara mila o femeie de 36 de ani si apoi a aruncat resturile in Raul Arges. Oamenii legii vorbesc, la momentul acesta, de un barbat de 37 de ani, din Topoloveni, judetul Arges, care in acest moment este la audieri.

A fost prins un suspect in cazul femeii de 36 de ani, gasita transata in Raul Arges. Barbatul a mai facut inchisoare pentru viol

Dupa cinci zile de cautari neintrerupte de indicii si probe, politistii din Dambovita au dat de urma unui suspect care ar fi transat fara mila o femeie de 36 de ani si apoi ar fi aruncat resturile in Raul Arges. Oamenii legii vorbesc, la momentul acesta, de un barbat de 37 de ani, din Topoloveni, judetul Arges, care in acest moment este la audieri.

FOTO A fost prins un suspect in cazul femeii de 36 de ani, gasita transata in Raul Arges. Barbatul a mai facut inchisoare pentru viol

Dupa cinci zile de cautari neintrerupte de indicii si probe, politistii din Dambovita au dat de urma unui suspect care ar fi transat fara mila o femeie de 36 de ani si apoi ar fi aruncat resturile in Raul Arges. Oamenii legii vorbesc, la momentul acesta, de un barbat de 38 de ani, din Topoloveni, judetul Arges, care in acest moment este la audieri.

FOTO A fost prins un suspect in cazul femeii de 36 de ani, gasita transata in raul Arges. Barbatul a mai facut inchisoare pentru viol

Dupa cinci zile de cautari neintrerupte de indicii si probe, politistii din Dambovita au dat de urma unui suspect care ar fi transat fara mila o femeie de 36 de ani si apoi ar fi aruncat resturile in Raul Arges.

FOTO VIDEO A fost prins un suspect in cazul femeii de 36 de ani, gasita transata in raul Arges. Barbatul a mai facut inchisoare pentru viol

Dupa cinci zile de cautari neintrerupte de indicii si probe, politistii din Dambovita au dat de urma unui suspect care ar fi transat fara mila o femeie de 36 de ani si apoi ar fi aruncat resturile in Raul Arges.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )