Libnet.ro
UNICEF

06:00

Crin Antonescu compara criza PNL-PC cu cea declansata de amenintarile goale formulate de liderii Coreei de Nord

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu compara criza PNL-PC cu cea declansata de amenintarile goale formulate de liderii Coreei de Nord

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca, in momentele grele, nu trebuie pierdut simtul umorului, adaugand: Omenirea a putut depasi criza creata la un moment dat de Coreea de Nord. ), o sa putem si noi depasi aceasta criza cu PC. Afirmatia a fost facuta in contextul declaratiei de ieri a conservatorilor, potrivit carora Alianta de Centru Stanga ACD) este nefunctionala. continuă pe Adevărul

Cum vede Antonescu criza PNL- PC.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, in legatura cu pozitia exprimata de PC despre Alianta de Centru Dreapta ACD), ca nu trebuie pierdut simtul umorului nici in momentele grele, informeaza Mediafax. Seful PNL a fost intrebat cum vede pozitia exprimata de conservatori, care au apreciat protocolul ACD drept nefunctional. Nu trebuie sa ne pierdem simtul umorului nici in momentele grele, ceea ce nu inseamna ca nu luam lucrurile in serios. Omenirea a putut depasi, de pilda, criza .

Crin Antonescu: Omenirea a putut depasi criza creata de Coreea de Nord, o sa putem si noi depasi aceasta criza cu PC

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca, in momentele grele, nu trebuie pierdut simtul umorului, adaugand: Omenirea a putut depasi criza creata la un moment dat de Coreea de Nord. ), o sa putem si noi depasi aceasta criza cu PC. Afirmatia a fost facuta in contextul declaratiei de ieri a conservatorilor, potrivit carora Alianta de Centru Stanga ACD) este nefunctionala.

Conservatorii lui Dan Voiculescu se declara nemultumiti de relatia cu PNL-ul lui Crin Antonescu

Vicepresedintele Partidului Conservator PC), Bogdan Ciuca, a declarat joi ca protocolul Aliantei de Centru - Dreapta ACD) nu mai functioneazasi ca de acum inainte conservatorii vor face declaratii in nume propriu. Ciuca a explicat decizia conducerii PC sustinand ca in ultima perioada nuau mai existat consultari la nivelul celor doua partide pe proiecte legislative sau declaratii. Totodata, vicepresedintele PC a tinut sa precizeze ca nu se pune problema unei ruperi a ACD.

VIDEO Crin Antonescu, intrebat de un jurnalist daca are dosar psihiatric: Sunt sanatos. E legitima intrebarea dumneavoastra, v-am spus, nu!

Liderul liberal Crin Antonescu a fost intrebat, vineri, de un reporter daca are dosar psihiatric, in timpul unei conferinte de presa sustinute impreuna cu ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu PNL). Antonescu si-a pastrat calmul, raspunzand ca Exista o campanie subterana care a capatat diferite forme - de la pretinse tot felul de dosare pana la pretinse tot felul de boli vad acuma. N-am in sensul acesta nici un fel de emotie, sunt sanatos, nu asta e problema mea.

Crin Antonescu: Speram ca justitia va fi dreapta si il va declara nevinovat pe Relu Fenechiu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca liberalii spera ca pe data de 4 iulie, ultimul termen de judecata in dosarul Transformatorul, colegul de partid, Relu Fenechiu, sa fie declarat nevinovat. Speram ca pe 4 iulie, ziua SUA si ziua de nastere a domnului Fenechiu, justitia dreapta sa-l declare nevinovat, a spus Antonescu.

Crin Antonescu: Am fost putin surprins de declaratia lui Ciuca, nu stiu daca ea anunta ceva/ O sa primim ceva daca e de primit de la Partidul Conservator/ As fi de acord cu revenirea Monarhiei

Copresedintele USL Crin Antonescu a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca a fost suprins de declaratia facuta de conservatorul Bogdan Ciuca privind nefunctiionarea reala a USL si explica ca PNL a vorbit si acum pentru sine si Partidul Conservator poate sa faca la fel si c anu stie daca pozitia exprimata de Ciuca este impartasita si de Dan Voiculescu. Liderul liberal spune ca ar fi de acord cu o revenire a Monarhiei, dar ca acest lucru ar trebui sa se faca in unrma unui referendum national si prin modificarea Constitutiei. Stiu ca ministrul Fenechiu era de parere ca ar trebui sa cautam alte solutii, sa nu privatizam neaparat CFR Marfa. emisiunea este in desfasurare.

Crin Antonescu: NU blocam referendumul propus de Traian Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, miercuri seara, la Antena 3, subiectul convocarii unui nou referendum privind parlamentul unicameral cu 300 de parlamentari, de catre Traian Basescu.

Crin Antonescu: Deocamdata Basescu nu poate da jos Guvernul. USL nu-l rupe Basescu, ci doar noi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat miercuri, ca deocamdata presedintele Traian Basescu nu poate sa dea jos guvernul actual. Liderul USLa subliniat ca ruperea USLpoate fi realizata doar.

Crin Antonescu: Noua Constitutie va constrange Parlamentul sa legifereze un numar maxim de 300 deputati

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca noua Constitutie va constrange Parlamentul ca, atunci cand va elabora Legea electorala, sa faca in asa fel incat numarul de 300 de deputati sa nu.

Crin Antonescu: Convenisem cu Ponta ca referendumul cerut de Basescu este inoportun, cred ca au fost neintelegeri in legatura cu ce se voteaza

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat miercuri ca a convenit cu premierul Victor Ponta sa exprime prin vot ideea ca referendumul cerut de presedintele Traian Basescu este inoportun, apreciind ca au existat neintelegeri in legatura cu ce s-a votat, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )