Libnet.ro
UNICEF

08:00

Crin Antonescu va efectua o vizita oficiala in Spania in perioada 30 octombrie - 2 noiembrie

B1 B1,
Crin Antonescu va efectua o vizita oficiala in Spania in perioada 30 octombrie - 2 noiembrie

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, va efectua o vizita oficiala in Spania, in perioada 30 octombrie - 2 noiembrie, anunta Agerpres. Vizita lui Crin Antonescu are loc la invitatia presedintelui Senatului. continuă pe B1

Antonescu,in vizita in Spania intre 30 octombrie-2 noiembrie; BP a aprobat 2 deplasari ...

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, va face o vizita in Spania in perioada 30 octombrie - 2 noiembrie, aceasta fiind una dintre cele doua deplasari externe aprobate la sedinta de luni a Biroului Permanent al acestei Camere, din cele patru aflate in discutie. Potrivit stenogramei sedintei Biroului Permanent din ziua de 22 octombrie, legat de relatiile parlamentare externe a fost discutat si un memorandum intern privind realizarea unei vizite oficiale in Spania a presedintelui Senatului, .

Crin Antonescu: N-am inlaturat pe nimeni din PNL, Patriciu si Saftoiu sunt membri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a raspuns, luni, unei postari de pe Facebook a fostului premier Tariceanu, care critica indepartarea liderilor PNL. Antonescu a mentionat ca nu a inlaturat pe nimeni din.

Crin Antonescu: O mornarhie constitutionala e categoric forma cea mai convenabila de guvernamant pentru o tara ca Romania

Liderul liberal Crin Antonescu a afirmat, miercuri, ca O mornarhie constitutionala e categoric forma cea mai convenabila de guvernamant pentru o tara ca Romania, dupa ce a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza declaratia lui Calin Popescu Tariceanu, care a sustinut ca ar opta pentru reintroducerea monarhiei ca regim constitutional, in contextul revizuirii Constitutiei in 2013, iar cea de-a doua optiune pe care o sprijina este republica parlamentara.

Crin Antonescu: Traian Basescu este un politician inteligent, cu multe calitati, dar nu i-au folosit la nimic bun

Desi-i recunoaste calitatile de politician ale lui Traian Basescu, presedintele Senatului, Crin Antonescu, nu renunta la atacurile la adresa presedintelui, pentru ca sunt adversari politici si pentru ca il.

Crin Antonescu: Nu organizam nicio suspendare a presedintelui Basescu, insa o demisie ar fi benefica Romaniei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca USL nu pregateste o suspendare a presedintelui Traian Basescu, dar ca o demisie a acestuia ar fi benefica Romaniei, anunta Agerpres.

Vladimir Putin va face o vizita oficiala in India la sfarsitul lunii decembrie.

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va deplasa pe 24 decembrie in India, un partener comercial important pentru Rusia in sectorul armamentului, aceasta fiind prima sa vizita oficiala pe teritoriul indian din 2010, a anuntat luni purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Putin va fi in vizita la New Delhi pe 24 decembrie, a declarat Peskov, citat de catre agentiile de presa din Rusia. Rusia si India intretin legaturi stranse inca din anii 1950, iar Moscova .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )