Libnet.ro
UNICEF

08:00

Crin Antonescu: Traian Basescu este un politician inteligent, cu multe calitati, dar nu i-au folosit la nimic bun

B1 B1,
Crin Antonescu: Traian Basescu este un politician inteligent, cu multe calitati, dar nu i-au folosit la nimic bun

Desi-i recunoaste calitatile de politician ale lui Traian Basescu, presedintele Senatului, Crin Antonescu, nu renunta la atacurile la adresa presedintelui, pentru ca sunt adversari politici si pentru ca il. continuă pe B1

Ponta: Eu si Antonescu nu o sa ne certam niciodata.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in privinta afirmatiilor lui Crin Antonescu potrivit carora presedintelui Traian Basescu este un politician inteligent, ca este in asentimentul liderului PNL. Crin Antonescu a vorbit intr-o emisiune TVR despre calitatile lui Traian Basescu: Calitatile dnului Basescu sunt foarte multe, este vorba de curaj in politica, este vorba de personalitate, este vorba de autoritate, de inteligenta, si cand spun inteligenta nu ma refer la trucuri, viclesuguri, ci .

Declaratia ULUITOARE a lui Antonescu despre Basescu.

Calitatile dnului Basescu sunt foarte multe, este vorba de curaj in politica, este vorba de personalitate, este vorba de autoritate, de inteligenta, si cand spun inteligenta nu ma refer la trucuri, viclesuguri, ci pur si simplu, este un om inteligent si un politician inteligent, a declarat liderul PNL Crin Antonescu, la TVR, potrivit realitatea. net. Antonescu a vorbit, intr-o emisiune la televiziunea nationala, despre calitatile adversarului Traian Basescu. Calitatile dnului Basescu sunt .

Crin Antonescu: Nu organizam nicio suspendare a presedintelui Basescu, insa o demisie ar fi benefica Romaniei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca USL nu pregateste o suspendare a presedintelui Traian Basescu, dar ca o demisie a acestuia ar fi benefica Romaniei, anunta Agerpres.

Cum ar putea PLECA Traian Basescu de la Cotroceni. Nu pregatim o suspendare a presedintelui

USL nu pregateste o suspendare a presedintelui Traian Basescu. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la TVR ca o demisie a sefului statului ar fi insa benefica pentru Romania. intrebat daca vor a.

Tariceanu: Crin Antonescu va regreta multa vreme de aici incolo decizia de a indeparta o serie de oameni

Calin Popescu Tariceanu a criticat dur decizia liderului PNL, Crin Antonescu, de a decapita organizatia PNL sector 1. Crin Antonescu va regreta multa vreme de aici incolo decizia de a indeparta, rand pe rand,.

Crin Antonescu: N-am inlaturat pe nimeni din PNL, Patriciu si Saftoiu sunt membri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a raspuns, luni, unei postari de pe Facebook a fostului premier Tariceanu, care critica indepartarea liderilor PNL. Antonescu a mentionat ca nu a inlaturat pe nimeni din.

Calin Popescu Tariceanu: Crin Antonescu va regreta mult decizia de a indeparta rand pe rand pe cei din conducerea PNL

Tot mai multi liberali se distanteaza de Crin Antonescu, dupa ce presedintele PNL a decapitat ieri una dintre cele mai puternice filiale liberale din tara. Calin Popescu Tariceanu critica astazi pe facebook.

Crin Antonescu le raspunde nemultumitilor: Nu sunt bucuros de stari conflictuale in interiorul partidului

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, ca nu il bucura starile conflictuale din partid, insa ca uneori trebuie luate decizii, sustinand ca hotarari similare din trecut au facut ca lucrurile sa mearga mai bine in partid. Liberalul a catalogat discursul lui Andrei Chiliman drept proclamatia scrisa de Dan Andronic si citita cu greu de primarul liberal.

Traian Basescu, la finalul Consiliului European: Romania nu este supusa Bruxelles-ului

Romania nu este supusa Bruxelles-ului, a declarat Traian Basescu cu privire la tratatul pe care tara noastra il are cu Comisia Europeana. Am vazut o abordare incorecta in ultima vreme, legata de.

Traian Basescu se afla in Covasna.

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Covasna, afirma surse locale, potrivit carora seful statului este cazat la vila de protocol din oras, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse locale, presedintele Traian Basescu a ajuns sambata in jurul pranzului, in statiunea Covasna, fiind cazat la vila de protocol. Surse oficiale au precizat ca seful statului se afla intr-o vizita privata, alaturi de sotia lui, Maria Basescu. Cea mai recenta vizita a presedintelui in zona a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )