Libnet.ro
UNICEF

08:00

Crin Antonescu: Nu fac corespondenta prin presa cu domnul Ilie Sarbu.

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu: Nu fac corespondenta prin presa cu domnul Ilie Sarbu.

Nu fac corespondenta cu domnul Sarbu prin intermediul presei, a declarat Crin Antonescu, marti, ca replica la declaratiile senatorului Ilie Sarbu. Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat pentru ziarul Gandul ca Antonescu poate ajunge presedintele Romaniei daca liberalii obtin 25% la europarlamentare, indiferent daca ar exista un alt candidat din partea USL, este unul optimist. Sarbu a declarat ca niciun partid nu poate da de unul singur un candidat cu sanse reale la . continuă pe România Liberă

VIDEO. Crin Antonescu: Nu fac corespondenta prin presa cu domnul Ilie Sarbu.

Nu fac corespondenta cu domnul Sarbu prin intermediul presei, a declarat Crin Antonescu, marti, ca replica la declaratiile senatorului Ilie Sarbu. Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat pentru ziarul Gandul ca Antonescu poate ajunge presedintele Romaniei daca liberalii obtin 25% la europarlamentare, indiferent daca ar exista un alt candidat din partea USL, este unul optimist. Sarbu a declarat ca niciun partid nu poate da de unul singur un candidat cu sanse reale la .

Ilie Sarbu: Apele din USL se vor linisti cand vine inghetul.

Senatorul PSD Ilie Sarbu a sustinut ca USL are un candidat la prezidentiale, el fiind Crin Antonescu. Sarbu a facut aceasta declaratie in contextul ca raspuns la o intrebare pusa de un jurnalist, care se referea la un interviu aparut in ziarul Gandul. CITITI SI: Crin Antonescu: Nu fac corespondenta prin presa cu domnul Ilie Sarbu Ilie Sarbu a recunoscut insa ca sunt ape tulburi in USL. Mai sunt ape tulburi, de obicei apele sunt tulburi primavara, acum sunt toamna. Se vor linisti cand vine .

Crin Antonescu: Vrem sa facem referendum pentru Constitutie odata cu alegerile prezidentiale

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca isi mentine dorinta ca referendumul privind revizuirea Constitutiei sa fie organizat la aceeasi data cu alegerile prezidentiale, insa, o decizie finala in acest sens poate fi luata abia dupa promulgarea legii privind referendumul, informeaza sursele de presa.

Crin Antonescu: Solutia pentru alesii locali - amnistie pentru conflictul de interese si recurs in interesul legii pentru incompatibilitate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti seara, la Romania TV, ca o solutie in ceea ce-i priveste pe alesii locali aflati in conflict de interese sau incompatibilitate este o lege de amnistiere privind conflictul de interese si un recurs in interesul legii din partea ministerului Justitiei pentru cei aflati in stare de incompatibilitate. Antonescu: Daca proiectul privind Rosia Montana va fi adoptat, PNL va respecta decizia ParlamentuluiAntonescu despre ministrii liberali: Toti sunt remaniabili, dar deocamdata nu se pune problema remanierii.

Crin Antonescu implineste, sambata, 54 de ani. Ce cadou a primit de la Basescu.

Liderul liberal Crin Antonescu implineste, sambata, 54 de ani si a declarat inca de vineri ca a primit de la presedintele Traian Basescu un buchet de trandafiri, relateaza Mediafax. Intrebat daca a primit pana acum vreun mesaj de la presedintele Traian Basescu cu ocazia zilei de nastere, Antonescu a spus: Am primit, da, deja, desi ziua mea e abia maine. Da, flori. Trandafiri, dar nu rosii, a adaugat Antonescu. Citeste si Ce i-a trimis Basescu lui Ponta de ziua lui Intrebat cum va .

Crin Antonescu implineste 54 de ani: A primit deja un mesaj de la presedintele Traian Basescu (VIDEO)

Crin Antonescu implineste sambata 54 de ani. Seful liberalilor a declarat ca a primit de ziua sa un mesaj de la presedintele Traian Basescu si trandafiri. Dar nu rosii. Antonescu a mai precizat ca isi va.

Crin Antonescu: Nu voi merge in Piata Universitatii. Acolo doar putem vedea cat de rau ne injura

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca nu va merge in Piata Universitatii pentru a discuta cu protestarii fata de proiectul de la Rosia Montana, pentru ca dialogul cu acestia se poate face .

Crin Antonescu: Nu voi merge in Piata Universitatii. Acolo doar putem vedea cat de rau suntem injurati

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca nu va merge in Piata Universitatii pentru a discuta cu protestarii fata de proiectul de la Rosia Montana, pentru ca dialogul cu acestia se poate face .

Crin Antonescu: Intentia noastra ar fi sa facem referendum pentru Constitutie odata cu alegerile prezidentiale

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a precizat marti ca isi mentine dorinta ca referendumul privind revizuirea Constitutiei sa fie organizat la aceeasi data cu alegerile prezidentiale, insa, o decizie finala in acest sens poate fi luata abia dupa promulgarea legii privind referendumul.

Valeriu Zgonea: Declaratia lui Crin Antonescu, o jignire fata de mine personal. Eu am fost muncitor, am facut facultatea la seral, am invatat ca trebuie sa ii respecti si pe cei care au functii mici

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a afirmat luni ca aprecierile liderului PNL despre vizita sa la Rosia Montana sunt o jignire personala, dupa ce Crin Antonescu afirmase duminica seara ca nu intelege de ce s-a deplasat Zgonea la mina, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2835 seconds )