Libnet.ro
UNICEF

10:00

Crin Antonescu: Nu voi merge in Piata Universitatii. Acolo doar putem vedea cat de rau suntem injurati

B1 B1,
Crin Antonescu: Nu voi merge in Piata Universitatii. Acolo doar putem vedea cat de rau suntem injurati

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca nu va merge in Piata Universitatii pentru a discuta cu protestarii fata de proiectul de la Rosia Montana, pentru ca dialogul cu acestia se poate face . continuă pe B1

Crin Antonescu: Nu voi merge in Piata Universitatii. Acolo doar putem vedea cat de rau ne injura

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca nu va merge in Piata Universitatii pentru a discuta cu protestarii fata de proiectul de la Rosia Montana, pentru ca dialogul cu acestia se poate face .

VIDEO Silviu Dancu, protestatar in Piata Universitatii: Vrem politicienii ingenunchiati in fata legii / Nu se simte nevoia unei coagulari intr-un alt ONG, in mega ONG sau un partid al strazii / Daca Parlamentul voteaza legea pentru Rosia Montana s-ar put

M-am eliberat de frica ca eu de fapt trebuie sa inghit un proiect doar pentru beneficiile sale economice, indiferent de consecinte. Noi suntem acolo pentru a pune presiune pe politic sa ne ia in seama, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro Silviu Dancu, unul dintre protestatarii din Piata Universitatii, remarcat printr-o serie de texte de pe blogul sau care au circulat masiv pe Facebook. Vorbind de viitorul miscarii protestatare, Silviu Dancu a explicat ca in acest moment nu ia in calcul o formalizare: nu se simte nevoia unei coagulari intr-un alt ONG, in mega ONG sau un partid al strazii. El a avertizat ca, daca Parlamentul trece legea propusa de Guvern pentru exploatarea de la Rosia Montana, s-ar putea sa vorbim de un fel de revolutie de-a dreptul.

VIDEO Silviu Dancu, protestatar in Piata Universitatii: Vrem politicienii ingenuncheati in fata legii / Nu se simte nevoia unei coagulari intr-un alt ONG, in mega ONG sau un partid al strazii / Daca Parlamentul voteaza legea pentru Rosia Montana s-ar put

M-am eliberat de teama ca eu de fapt trebuie sa inghit un proiect doar pentru beneficiile sale economice, indiferent de consecinte. Noi suntem acolo pentru a pune presiune pe politic sa ne ia in seama, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro Silviu Dancu, unul dintre protestatarii din Piata Universitatii, remarcat printr-o serie de texte de pe blogul sau care au circulat masiv pe Facebook. Vorbind de viitorul miscarii protestatare, Silviu Dancu a explicat ca in acest moment nu ia in calcul o formalizare: nu se simte nevoia unei coagulari intr-un alt ONG, in mega ONG sau un partid al strazii. El a avertizat ca, daca Parlamentul trece legea propusa de Guvern pentru exploatarea de la Rosia Montana, s-ar putea sa vorbim de un fel de revolutie de-a dreptul. Referinta: Silviu Dancu a raspuns intrebarilor primite de la cititorii Hotnews. ro.

Zgonea: Crin Antonescu ar trebui sa isi faca timp sa vina la Rosia Montana. Poate intelege ca nu doar cei din orasele mari ne voteaza

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, duminica, la Rosia Montana, raspunzand unei intrebari, ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, ar trebui sa-si gaseasca timp sa mearga.

Crin Antonescu: Solutia pentru alesii locali - amnistie pentru conflictul de interese si recurs in interesul legii pentru incompatibilitate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti seara, la Romania TV, ca o solutie in ceea ce-i priveste pe alesii locali aflati in conflict de interese sau incompatibilitate este o lege de amnistiere privind conflictul de interese si un recurs in interesul legii din partea ministerului Justitiei pentru cei aflati in stare de incompatibilitate. Antonescu: Daca proiectul privind Rosia Montana va fi adoptat, PNL va respecta decizia ParlamentuluiAntonescu despre ministrii liberali: Toti sunt remaniabili, dar deocamdata nu se pune problema remanierii.

Crin Antonescu implineste, sambata, 54 de ani. Ce cadou a primit de la Basescu.

Liderul liberal Crin Antonescu implineste, sambata, 54 de ani si a declarat inca de vineri ca a primit de la presedintele Traian Basescu un buchet de trandafiri, relateaza Mediafax. Intrebat daca a primit pana acum vreun mesaj de la presedintele Traian Basescu cu ocazia zilei de nastere, Antonescu a spus: Am primit, da, deja, desi ziua mea e abia maine. Da, flori. Trandafiri, dar nu rosii, a adaugat Antonescu. Citeste si Ce i-a trimis Basescu lui Ponta de ziua lui Intrebat cum va .

Crin Antonescu: Vrem sa facem referendum pentru Constitutie odata cu alegerile prezidentiale

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca isi mentine dorinta ca referendumul privind revizuirea Constitutiei sa fie organizat la aceeasi data cu alegerile prezidentiale, insa, o decizie finala in acest sens poate fi luata abia dupa promulgarea legii privind referendumul, informeaza sursele de presa.

Crin Antonescu: Intentia noastra ar fi sa facem referendum pentru Constitutie odata cu alegerile prezidentiale

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a precizat marti ca isi mentine dorinta ca referendumul privind revizuirea Constitutiei sa fie organizat la aceeasi data cu alegerile prezidentiale, insa, o decizie finala in acest sens poate fi luata abia dupa promulgarea legii privind referendumul.

Crin Antonescu: Nu fac corespondenta prin presa cu domnul Ilie Sarbu.

Nu fac corespondenta cu domnul Sarbu prin intermediul presei, a declarat Crin Antonescu, marti, ca replica la declaratiile senatorului Ilie Sarbu. Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat pentru ziarul Gandul ca Antonescu poate ajunge presedintele Romaniei daca liberalii obtin 25% la europarlamentare, indiferent daca ar exista un alt candidat din partea USL, este unul optimist. Sarbu a declarat ca niciun partid nu poate da de unul singur un candidat cu sanse reale la .

VIDEO. Crin Antonescu: Nu fac corespondenta prin presa cu domnul Ilie Sarbu.

Nu fac corespondenta cu domnul Sarbu prin intermediul presei, a declarat Crin Antonescu, marti, ca replica la declaratiile senatorului Ilie Sarbu. Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat pentru ziarul Gandul ca Antonescu poate ajunge presedintele Romaniei daca liberalii obtin 25% la europarlamentare, indiferent daca ar exista un alt candidat din partea USL, este unul optimist. Sarbu a declarat ca niciun partid nu poate da de unul singur un candidat cu sanse reale la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )