Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: PNL va vota impotriva Guvernului Ponta 3. Este un Guvern PSD, restul sunt litere, depozite de traseisti

B1 B1,
Crin Antonescu: PNL va vota impotriva Guvernului Ponta 3. Este un Guvern PSD, restul sunt litere, depozite de traseisti

CrinAntonescu a anuntat, marti, ca PNL va vota impotriva nouluiGuvern al luiVictor Ponta. Nu e prima tentativa de investire a unui Guvern. Nu e prima oara cand vorbesc din postura de membru al. continuă pe B1

Antonescu: PNL va vota impotriva Guvernului Ponta 3

Liberalii vor vota impotriva noului Guvern in Parlament, a declarat astazi presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu.

Crin Antonescu: PNL va vota impotriva noului Guvern, dar nu il vom ataca la CCR

Presedintele PNLCrin Antonescu a declarat luni ca Partidul National Liberal va vota impotriva investirii noului Guvern, insa nu il va ataca la Curtea Constitutionala. Din punct de vedere.

14.30: sedinta PNL. Antonescu: Vom vota impotriva noului Guvern.

Antonescu: Nu cred ca teoria domnului Basescu se sustine in vreun fel. Daca premierul vine cu noul Guvern in Parlament ti obtine un vot majoritar, poate merge mai departe. Nu incalca Constitutia. Din punct de vedere politic noi consideram ca trebuie sa demisioneze. Din punctul meu de vedere, niciun fel de interpretare a institutiei, nu interzice schimbarea Guvernului cu un vot in Parlament. Altfel spus, el nu este obligat de Cosntitutie sa demisioneze. Noi vom vota impotriva noului .

PPDD anunta ca va vota iMPOTRIVA Cabinetului Ponta III

Parlamentarii PPDD vor vota impotriva noului Guvern pe motiv ca nu pot gira un Cabinet in care UDMR este inutil, a anuntat, marti, in plen, deputatul PPDD George Comsa, informeaza Mediafax. El.

Antonescu: PNL va vota impotriva noului guvern. Ponta anunta noul Guvern la 16.30. Negocierile USD-UDMR, in impas

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se poart.

Crin Antonescu: Constitutia nu-l obliga pe Ponta sa demisioneze

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, luni, ca va vota impotriva noului Guvern Ponta III, insa l-a aparat pe premier de presedintele Traian Basescu, spunand ca seful Executivului nu este obligat de.

UDMR intra la guvernare: Kelemen - la Cultura si vicepremier, Korodi - la Mediu. PNL va vota contra Executivului Ponta III

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

Antonescu: PNL nu va contesta noul guvern la CCR

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca parlamentarii PNL vor vota impotriva noului guvern in care urmeaza sa intre si UDMR-ul. Antonescu a tinut sa precizeze ca liberalii nu vor contesta la CCR decizia de investire.

Antonescu, catre Ponta, in Parlament: Nu e chiar o placere sa facem afaceri. Noul Guvern, format din litere, depozite de traseisti, PNL voteaza impotriva

CrinAntonescu a anuntat, marti, ca PNL va vota impotriva nouluiGuvern al luiVictor Ponta. Nu e prima tentativa de investire a unui Guvern. Nu e prima oara cand vorbesc din postura de membru al.

Antonescu, catre Ponta, in Parlament: Nu e chiar o placere sa facem afaceri. Noul Guvern, format din litere, depozite de traseisti, PNL voteaza impotriva (VIDEO)

CrinAntonescu a anuntat, marti, ca PNL va vota impotriva nouluiGuvern al luiVictor Ponta. Nu e prima tentativa de investire a unui Guvern. Nu e prima oara cand vorbesc din postura de membru al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )