Libnet.ro
UNICEF

15:00

Crin Antonescu: Se va da raport de respingere la proiectul de lege Rosia Montana

B1 B1,
Crin Antonescu: Se va da raport de respingere la proiectul de lege Rosia Montana

Presedintele Senatului Crin Antonescu a declarat, luni, ca PNLrespinge actualul proiect privind exploatarea miniera de la Rosia Montana, optand pentru o noua lege prin care sa fie reglementate toate. continuă pe B1

Crin Antonescu, dupa sedinta USL: Proiectul de lege Rosia Montana va fi respins

Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, luni, dupa sedinta USL, ca se va da raport de respingere la proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana. Pentru comisia.

Raportul Comisiei speciale care analizeaza proiectul minier Rosia Montana va fi unul de respingere (surse)

Raportul Comisiei speciale care analizeaza proiectul minier Rosia Montana va fi unul de respingere, au declarat, pentru Agerpres, surse oficiale. Potrivit lui Darius Valcov, senator PSD si presedinte al Comisiei, in raport Comisia recomanda statului roman si companiei sa accepte desecretizarea tuturor datelor din licenta si documentele aferente acesteia.

Antonescu, dupa sedinta USL: Se va da raport de respingere la proiectul Rosia Montana

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat luni, dupa sedinta USL, ca membrii Comisiei Rosia Montana vor da raport de respingere la proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Antonescu, dupa intalnirea cu Ponta pe tema Rosia Montana: Luni in aceasta comisie trebuie sa se dea un vot final

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca subiectul Rosia Montana a fost discutat cu premierul Victor Ponta, dar nu pe fond, precizand ca activitatea comisiei parlamentare va trebui sa inceteze luni dupa votul final. Liderul liberal a reiterat ca PNL ramane ferm pe pozitie si va vota impotriva acestui proiect de lege.

Victor Ponta: Proiectul minier de la Rosia Montana se va face in baza Legii cadru, daca se incadreaza

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta USL in care s-a decis ca proiectul de lege transmis de Guvern sa fie respins de catre Comisia parlamentara speciala, ca proiectul minier de la Rosia Montana se va face in baza Legii cadru care urmeaza a fi elaborata de Legislativ, scrie Mediafax.

Comisia pentru Rosia Montana da, astazi, votul final asupra proiectului

Update 12:45 Antonescu: Raportul pentru Rosia Montana va fi respins Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, potrivit surselor de presa, la sediul USL, ca dupa sedinta se va da raport de respingere la proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Comisia Rosia Montana: Vot final asupra raportului privind proiectul minier

Raportul privind proiectul minier Rosia Montana va primi luni votul final in cadrul Comisiei speciale parlamentare. Potrivit unor surse oficiale, cel mai probabil, raportul Comisiei speciale care analizeaza proiectul minier Rosia Montana va fi unul de respingere.

DOCUMENT Raportul final al Comisiei pentru Rosia Montana respinge proiectul Guvernului si recomanda o noua lege-cadru pentru exploatarile aurifere

Raportul privind proiectul minier Rosia Montana va primi luni votul final in cadrul Comisiei speciale parlamentare. Raportul care analizeaza proiectul minier Rosia Montana recomanda respingerea proiectului de lege venit de la Guvern. Parlamentarii propun descretizarea licentei de exploatare prin care se poate afla cine a facut presiuni pentru a tranfera licenta cu titlu gratuit de Minvest Deva, detinatorul de drept, catre Compania Rosia Montana. Totodata, parlamentarii recomanda crearea unei noi legi - cadru pentru exploatarile aurifere.

Ponta: Proiectul minier de la Rosia Montana se va face in baza Legii cadru, daca se incadreaza

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta USL in care s-a decis ca proiectul de lege transmis de Guvern sa fie respins de catre Comisia parlamentara speciala, ca proiectul minier de la Rosia Montana se va face in baza Legii cadru care.

Antonescu: Respingem actualul proiect Rosia Montana (VIDEO).

UPDATE: Senatorii si deputatii din comisia speciala pentru Rosia Montana au finalizat raportul privind proiectul de lege primit de la Guvern. Citeste si: Raportul Comisiei Rosia Montana. Parlamentarii lauda proiectul dar propun un cadru legislativ general --- Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat luni, dupa sedinta consiliului uniunii, ca actualul proiect de lege privind explotarea de la Rosia Montana va fi respins. Exista un raport de respingere pentru un raport guvernamental.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )