Libnet.ro
UNICEF

17:30

Victor Ponta: Proiectul minier de la Rosia Montana se va face in baza Legii cadru, daca se incadreaza

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Proiectul minier de la Rosia Montana se va face in baza Legii cadru, daca se incadreaza

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta USL in care s-a decis ca proiectul de lege transmis de Guvern sa fie respins de catre Comisia parlamentara speciala, ca proiectul minier de la Rosia Montana se va face in baza Legii cadru care urmeaza a fi elaborata de Legislativ, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Raportul Comisiei speciale care analizeaza proiectul minier Rosia Montana va fi unul de respingere (surse)

Raportul Comisiei speciale care analizeaza proiectul minier Rosia Montana va fi unul de respingere, au declarat, pentru Agerpres, surse oficiale. Potrivit lui Darius Valcov, senator PSD si presedinte al Comisiei, in raport Comisia recomanda statului roman si companiei sa accepte desecretizarea tuturor datelor din licenta si documentele aferente acesteia.

Ponta: Proiectul minier de la Rosia Montana se va face in baza Legii cadru, daca se incadreaza

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta USL in care s-a decis ca proiectul de lege transmis de Guvern sa fie respins de catre Comisia parlamentara speciala, ca proiectul minier de la Rosia Montana se va face in baza Legii cadru care.

Comisia Rosia Montana: Vot final asupra raportului privind proiectul minier

Raportul privind proiectul minier Rosia Montana va primi luni votul final in cadrul Comisiei speciale parlamentare. Potrivit unor surse oficiale, cel mai probabil, raportul Comisiei speciale care analizeaza proiectul minier Rosia Montana va fi unul de respingere.

DOCUMENT Raportul final al Comisiei pentru Rosia Montana respinge proiectul Guvernului si recomanda o noua lege-cadru pentru exploatarile aurifere

Raportul privind proiectul minier Rosia Montana va primi luni votul final in cadrul Comisiei speciale parlamentare. Raportul care analizeaza proiectul minier Rosia Montana recomanda respingerea proiectului de lege venit de la Guvern. Parlamentarii propun descretizarea licentei de exploatare prin care se poate afla cine a facut presiuni pentru a tranfera licenta cu titlu gratuit de Minvest Deva, detinatorul de drept, catre Compania Rosia Montana. Totodata, parlamentarii recomanda crearea unei noi legi - cadru pentru exploatarile aurifere.

Victor Ponta: Masurile ce vor fi adoptate in perspectiva bugetului pe 2014 nu au fost impuse de FMI. / Nu ma deranjeaza ca proiectul Rosia Montana va fi respins in Parlament, ci ca nu facem proiecte economice de frica drobului de sare./ Despre descentral

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca nu-l deranjeaza ideea respingerii proiectului minier Rosia Montana in Parlament, ci faptul ca Romania nu deruleaza proiecte economice fara un motiv justificat, de teama ca o sa cada drobul de sare. In ceea ce priveste bugetul pe 2014, masurile fiscal-bugetare care vor fi luatenu au fost impuse de Fondul Monetar International, ci au fost decise de Guvern, spune primul ministru.

Institutul Elie Wiesel: Sunt manifestari legionare la protestele anti-Rosia Montana

Reprezentantii Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel INSHR-EW) semnaleaza aparitia unor manifestari cu caracter legionar la protestele fata de proiectul minier de la Rosia Montana si fac un apel catre autoritatile statului sa intervina.

Antonescu, dupa intalnirea cu Ponta pe tema Rosia Montana: Luni in aceasta comisie trebuie sa se dea un vot final

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca subiectul Rosia Montana a fost discutat cu premierul Victor Ponta, dar nu pe fond, precizand ca activitatea comisiei parlamentare va trebui sa inceteze luni dupa votul final. Liderul liberal a reiterat ca PNL ramane ferm pe pozitie si va vota impotriva acestui proiect de lege.

Crin Antonescu, dupa sedinta USL: Proiectul de lege Rosia Montana va fi respins

Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, luni, dupa sedinta USL, ca se va da raport de respingere la proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana. Pentru comisia.

Crin Antonescu: Se va da raport de respingere la proiectul de lege Rosia Montana

Presedintele Senatului Crin Antonescu a declarat, luni, ca PNLrespinge actualul proiect privind exploatarea miniera de la Rosia Montana, optand pentru o noua lege prin care sa fie reglementate toate.

Raportul Comisiei Rosia Montana. Parlamentarii lauda proiectul dar propun un cadru ...

Raportul contine o serie de recomandari pentru Legislativ. Printre altele, comisia considera, in urma analizei caracteristicilor economice ale proiectului minier de la Rosia Montana, ca acesta poate aduce beneficii economice statului roman si poate fi relevant pentru relansarea industriei miniere din Romania. Proiectul de lege analizat de Comisie cuprinde atat prevederi referitoare la Proiectul Rosia Montana si la Acordul privind derularea acestui proiect, cat si prevederi generale care .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )