Libnet.ro
UNICEF

15:00

Crin Antonescu, la Realitatea TV

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu, la Realitatea TV

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, va vorbi cu jurnalistul Rares Bogdan despre viitorul lider al PNL, care va fi confirmat de Congres sambata si despre sansele unei reveniri in cursa pentru alegererile prezidentiale. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, la Realitatea TV, de la ora 22.00

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, va vorbi cu jurnalistul Rares Bogdan despre viitorul lider al PNL, care va fi confirmat de Congres sambata si despre sansele unei reveniri in cursa pentru alegererile prezidentiale.

Crin Antonescu, despre candidatura la prezidentiale: Intrebarea este doar daca este Klaus Iohannis sau daca sunt eu, dar nu Predoiu

Fostul presedinte liberal Crin Antonescu a declarat, joi seara, la emisiunea Jocuri de Putere de pe Realitatea TV, ca nu doreste sa candideze la prezidentiale, dar recunoaste insa ca daca oamenii din partid i-o cer si sondajele il indica favorit ar accepta sa candideze pentru Cotroceni. Cu tot respectul, foarte sincer, si pentru domnul Predoiu, si pentru PDL. Intrebarea este dupa parerea mea, in acest moment, din dreapta, daca este Klaus Iohannis, sau daca sunt eu, a declarat Antonescu.

Crin Antonescu: Pentru Romania, o demisie a lui Basescu ar fi fost buna

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a vorbit joi seara, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV despre viitorul lider al PNL, care va fi confirmat de Congres sambata, despre sansele unei reveniri in cursa pentru alegererile prezidentiale, precum si ultimele evenimente de pe scena politica din Romania.

Crin Antonescu a uitat sa mai sustina reducerea CAS

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, era unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai reducerii CAS, imediat dupa ce a iesit de la guvernare. Astazi, cand proiectul initiat de Guvern a fost votat in Parlament, Crin Antonescu a lipsit de la vot.

Fostul presedinte al ASF Dan Radu Rusanu, in arest la domiciliu

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Dan Radu Rusanu a fost eliberat, ieri, din arestul Politiei Capitalei, dupa ce instanta suprema i-a admis cererea de ridicare a masurii preventive, aceasta fiind inlocuita cu cea a arestului la domiciliu.

Fostul presedinte al ASF Dan Radu Rusanu, in arest la domiciliu

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Dan Radu Rusanu a fost eliberat, luni, din arestul Politiei Capitalei, dupa ce instanta suprema i-a admis cererea de ridicare a masurii.

Fostul presedinte al ASF Dan Radu Rusanu, in arest la domiciliu

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Dan Radu Rusanu a fost eliberat, luni, din arestul Politiei Capitalei, dupa ce instanta suprema i-a admis cererea de ridicare a masurii preventive, aceasta fiind inlocuita cu cea a arestului la domiciliu.

Fostul presedinte al ASF, Dan Radu Rusanu, in arest la domiciliu

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Dan Radu Rusanu a fost eliberat, luni, din arestul Politiei Capitalei, dupa ce instanta suprema i-a admis cererea de ridicare a masurii preventive, aceasta fiind inlocuita cu cea a arestului la domiciliu .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )