Libnet.ro
UNICEF

15:00

Crin Antonescu, vizitat de un senator PDL.

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu, vizitat de un senator PDL.

Presedintele Senatului a avut, ieri, o vizita mai putin obisnuita. Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, s-a aflat pentru 15 minute in biroul lui Crin Antonescu, potrivit evz. ro Intrebat daca a discutat cu senatorul democrat-liberal despre candidatura sa in sectorul 3, Crin Antonescu a subliniat ca Radulescu este membru PDL. Daca nu fac eu o confuzie, o faceti dumneavoastra. Domnul senator Cristian Radulescu este la PDL, pe cinstea mea ca nu ma ocup de candidaturile PDL! Este pur si . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu: Acum nu exista o discutie despre vreo remaniere, poate sa apara in seara asta la sedinta USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca in acest moment nu exista o discutie legata de o posibila remaniere la nivelul Guvernului, insa a precizat ca acest subiect ar putea sa apara in sedinta USL programata in seara zilei de marti, relateaza Mediafax.

Crin Antonescu: Formula Ponta - Arafat la Sanatate este suficienta pentru perioada scurta care ne separa de alegeri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca formula Victor Ponta - Raed Arafat la ministrul Sanatatii este eficienta si va fi suficienta pana la alegeri. Nu cunosc bucataria, viata de.

Crin Antonescu: Rocada Morar - Kovesi, o miscare scandaloasa din partea Guvernului si a Monei Pivniceru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a definit rocada Daniel Morar Laura Codruta Kovesi la conducerea Parchetului General si Directiei Nationale Anticoruptie drept scandaloasa si inacceptabila, transmite.

LIVE TEXT Crin Antonescu, in direct la Realitatea TV

Crin Antonescu, presedintele PNL, e invitat luni seara la Realitatea TV incepind de la ora 21. Urmariti cele mai importante declaratii ale co-presedintelui PNL.

Crin Antonescu: Sunt de acord cu opiniile lui Dan Radu Rusanu vizavi de criticile aduse Ministerului de Finante

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seara la Realitatea TV ca este de acord cu opiniile lui Dan Radu Rusanu, potrivit caruia in procesul de privatizare a Oltchim cei care au gresit sunt Ministerul.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )