Libnet.ro
UNICEF

12:00

Crin Antonescu nu a votat cu Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu nu a votat cu Victor Ponta

Crin Antonescu a afirmat duminica, dupa ce a votat, ca nu a pus stampila pe Victor Ponta la alegerile prezidentiale. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta, prima declaratie dupa primul tur la prezidentiale: Vedeti, la Paris daca nu se fraudeaza, se face coada / Am privit cu scarba prezenta lui Blaga, Ungureanu, in sediul USL, alaturi de Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, in prima reactie dupa turul I al alegerilor prezidentiale, ca a privit cu scarba la prezenta lui Vasile Blaga si Mihai Razvan Ungureanu, alaturi de Klaus Iohannis, in sediul USL si a sustinut ca in strainatate s-au format cozi la sectiile de votare deoarece nu s-a mai fraudat, ca in 2009.

Alegeri prezidentiale 2014. Primar acuzat ca a batut un alegator langa sectia de votare, fiindca nu a votat cu Victor Ponta

Un botosanean din satul Draguseni spune ca a fost batut de primarul PSD din localitate chiar langa sectia de votare, la alegerile prezidentiale 2014. Omul a ajuns la spital cu o ambulanta si spune ca motivul pentru care a fost luat la pumni de edil este optiunea sa politica. Mai precis, nu l-a votat pe Victor Ponta. in scena au intrat si membrii ACL care au mediatizat cazul.

Premiera absoluta in politica: Victor Ponta nu a facut declaratii dupa exit-poll-uri

Premiera in lumea politica: Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, nu a facut declaratii dupa terminarea votului la prezidentiale si publicarea exit-poll-urilor care l-au dat pe primul loc.

Crin Antonescu: Dreptul la vot este cel mai important castig al nostru in ultimii 25 de ani

Crin Antonescu, fostul presedinte PNL, a votat la o sectie din Bucuresti, spunand ca si-a exercitat acest drept in semn de respect pentru cei care isi pun speranta in alegerile de anul acesta.

UPDATE VODEO Votul in Spania: Sustinatori ai lui Victor Ponta le-au promis unor votanti tricoruri rosii, cafele, bere, suc si 10 euro, la Coslada. Coada la sectia de votare.

Un incident electoral a avut loc in Spania, la Coslada, unde, duminica, sustinatori ai candidatului PSD-PC-UNPR la prezidentiale le-au oferit unor alegatori cate un tricou rosu fara insemne electorale, precum si o bere, un suc si o cafea la un bar, pentru a vota pentru Victor Ponta, transmite corespondentul HotNews. ro. 000 de romani au votat pana la ora 13. 00, in Spania.

Victor Ponta: Dupa atata razboi si distrugere Romania trebuie reconstruita

Victor Ponta, presedintele PSD, a votat impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, si primarul Sorin Oprescu, precizand ca dupa 25 de ani de la revolutie, e timpul pentru o schimbare.

Presa internationala despre Alegerile Prezidentiale: Victor Ponta ar putea aduce stabilitate in tara, dar ridica semne de intrebare asupra independentei justitiei / Votul de duminica - test crucial pentru Romania

Ziarele internationale dezbat problema alegerilor prezidentiale din Romania, dupa inchiderea urnelor si anuntarea rezultatelor exit-poll. Desi Victor Ponta este vazut ca favorit pentru fotoliul de la Cotroceni, presa straina pune sub semnul intrebarii independenta justitiei si masurile pentru combaterea coruptiei.

Victor Ponta: Vreau sa fiu presedintele tuturor romanilor. Putem face schimbarea inceputa in 2012

Candidatul aliantie PSD-UNPR-PC pentru functia de presedinte al Romaniei, Victor Ponta, a multumit tuturor oamenilor care au iesit la vot, chiar daca au votat pentru el sau pentru alti candidati. in urma.

Victor Ponta: Turul doi porneste de la 0 - 0. in urmatoarele zile de campanie ma voi adresa tuturor romanilor

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, dupa afisarea primelor exit-poll-uri ale primului tur prezidential, unde a iesit favorit, ca Romania va avea din nou dupa doi ani un presedinte legitim, care.

Victor Ponta: in urmatoarele zile de campanie ma voi adresa tuturor romanilor. il invit pe Iohannis in emisiuni televizate (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, dupa afisarea primelor exit-poll-uri ale primului tur prezidential, unde a iesit favorit, ca Romania va avea din nou dupa doi ani un presedinte legitim, care.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )